FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA 2-1

ISLANDA - ROMÂNIA 2-1. Răzvan Burleanu&Co n-au fost prezenți la meci » Care este motivul

Niciun membru din administrația Federației Române de Fotbal nu a asistat aseară din tribune la meciul Islanda - România 2-1, din semifinala barajului pentru Euro 2020. +24   FOTO
Niciun membru din administrația Federației Române de Fotbal nu a asistat aseară din tribune la meciul Islanda - România 2-1, din semifinala barajului pentru Euro 2020.

Articol de - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 09:10 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 10:43

Niciun membru din administrația Federației Române de Fotbal nu a asistat aseară din tribune la meciul Islanda - România 2-1, din semifinala barajului pentru Euro 2020. 

Vezi AICI toate detaliile despre meciul Islanda - România 2-1

  • Islanda va juca pentru un loc la Campionatul European cu Ungaria, care a învins-o cu 3-1 pe Bulgaria.

Motivul? Oficialii FRF au fost considerați contacți direcți cu Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct al Federației, testat pozitiv la coronavirus pe aeroportul din Islanda. 

Tocmai din această cauză este posibil ca administrația FRF, în frunte cu președintele Răzvan Burleanu, să nu facă deplasarea nici la Oslo, pentru duelul „tricolorilor” cu Norvegia din Liga Națiunilor. De altfel, aceasta a fost și recomandarea delegatului UEFA.

În decursul zilei de astăzi, cei de la FRF vor decide când se vor întoarce în țară și dacă vor face deplasarea în cele din urmă în Norvegia.

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Islanda - România 2-1

+20 FOTO

VIDEO GSP Live. Răzvan Raț: „Este un dezastru din multe puncte de vedere!”

Citește mai multe știri despre meciul Islanda - România 2-1:

Ciprian Tătărușanu, declarații surprinzătoare după Islanda - România 2-1: „Nu sunt dezamăgit, în repriza a doua am făcut un joc foarte bun”

Cosmin Moți îl pune la zid pe Mario Camora: „A greșit la ambele goluri!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează