FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

ISLANDA - ROMÂNIA // 500 de bilete nu sunt de ajuns » Suporterii „tricolorilor” vor cumpăra tichete și în celelalte sectoare!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2020 16:38

ISLANDA - ROMÂNIA // Islandezii au oferit FRF doar 500 de bilete pentru suporterii români, însă conaționalii aflați la muncă în Islanda anunță că vor cumpăra bilete și în celelalte sectoare, unde sunt așteptați fanii nordicilor.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

Frigul din Islanda va fi domolit, cel puțin parțial, de agitația pe care fanii români o promit în tribunele stadionului „Laugardalsvöllur". FRF a anunțat pe site-ul oficial că au fost epuizate rapid cele 500 de tichete pe care le-au primit de la nordici. Numai că islandezilor li se pregătește o surpriză din partea românilor aflați acolo, care nu vor să rateze sub nicio formă meciul selecționatei tricolore.

Se cumpără bilete peste tot la Islanda - România

Dacă islandezii credeau că vor avea de suportat doar o galerie de 500 de suporteri români, s-au înșelat. Pe grupurile de Facebook unde discută românii din Reykjavik, oamenii fac lobby pentru ca naționala lui Mirel să beneficieze de o galerie ceva mai numeroasă la jocul din Islanda de la finalul lui martie.

Numărătoare prin like-uri :)

Pentru a încerca să țină o numărătoare, cei care au cumpărat bilete sunt invitați să dea like postării sau să scrie în comentarii câte bilete au achiziționat. Sunt deja destui fani care au luat câte 8 tichete, alții câte 6 sau 4.

„Încercați să mergeți cât mai mulți. Chiar e nevoie de galerie", a spus unul dintre fani. Există oameni care și-au cumpărat bilete și sunt gata să le cedeze gratuit. „Plec din Reykjavik și doresc să dau biletele cuiva care vrea să meargă la meci", a spus un alt român, iar doritorii n-au ezitat să-l contacteze.

Optimism la cote maxime

Românii din Islanda sunt convinși că vor mai fi măcar 1000 de suporteri care să susțină echipa lui Rădoi. E greu de crezut că va fi atins acest număr, cert e că vor fi mai mult de 500 de suporteri români, adică numărul de bilete oferit de islandezi, ceea ce înseamnă că naționala noastră va beneficia de o susținere destul de numeroasă.

216 leia costat un bilet la tribuna 2, în sectorul rezervat fanilor români

15.000 de locuriare stadionul „Laugardalsvollur"

VEZI ȘI:

Cotele „tricolorilor” s-au prăbușit înainte de barajul cu Islanda! Ionuț Radu a pierdut 20%, colaps total pentru Tătărușanu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează