NATIONALA  ·  ISLANDA - ROMÂNIA

ISLANDA - ROMÂNIA, BARAJ EURO 2020 // Mirel Rădoi a numit 8 jucători care nu vor lipsi la baraj » Cine e liderul: „Va fi prezent oricum la națională!”

Joi, 13 Februarie, 18:48

Selecționerul Mirel Rădoi (38 de ani) a conturat lotul pentru meciul de baraj cu Islanda.

„Pot da câteva nume. Tătărușanu și Ionuț Radu nu vor lipsi. Apoi Chiricheș, care e unul dintre cei mai importanți fotbaliști. Mai departe e Stanciu, nu poate lipsi. Arată o formă foarte bună de fiecare dată când vine, chiar dacă are niște momente de rătăcire la declarațiile publice. Vom lămuri și asta. Răzvan Marin, Cicâldău și Nistor arată că trebuie să facă parte din echipă. 

Ianis Hagi a jucat destul de bine la Rangers și îl va ajuta campionatul Scoției pentru meciul cu Islanda.

Apoi, pot apărea mai multe nume, Budescu, Alibec, Tamaș, Săpunaru”, a declarat Rădoi la „Marius Tucă Show”.

„Cred că Vlad Chiricheș poate fi liderul actualei generații. A revenit după o accidentare. S-ar putea să apară titular la Sassuolo în următoarele meciuri. Dacă va fi apt fizic, va fi prezent oricum la națională!”
Mirel Rădoi, selecționer România

Rădoi se bazează pe 8 tineri

Întrebat care dintre jucătorii pe care i-a antrenat la naționala de tineret vor face pasul la prima echipă, Rădoi a fost franc: „Nedelcearu, Rus, Cicâldău, Răzvan Marin, Florinel Coman, Ianis Hagi și Dennis Man. În viitorul apropiat, cu vârsta lui Tătărușanu, poate intra în poartă Radu. Pușcaș are o concurență destul de aprigă. Acolo sunt Keșeru, Alibec, Țucudean”.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

Vezi și: Piedone a fost condamnat în dosarul Colectiv. Anunțul uluitor pe care l-a făcut acum. „Pare ireal„

Libertatea

Comentarii (57)

Robert Ivan  •  17 Februarie 2020, 16:10

Astia mai sunt fotbalisti in activitate ( Tătărușanu , Ionuț Radu Chiricheș, Răzvan Marin)?!?!? RADOI isi taie creanga de sub el cu astia.

Mason Dan Pintican  •  17 Februarie 2020, 13:06

CAMORA AR TREBUI SA FIE LIDERUL....

Dario Leparte Dell Avega  •  17 Februarie 2020, 11:51

Pai nu vad diferenta íntre echipa care o facea Contra si echipa care o face el.... Erau vorba de schimbari daca mergem cu aceiasi jucatori care nu au facut nimic in preliminarii nu vad unde este schimbarea... Singurul lucru bun ca nu merge malaiul mare de Puscas... Nu are Fata de nationala

Vezi toate comentariile (57 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1

Acum

Urmărește aici

acum!
×