FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

ISLANDA - ROMÂNIA, BARAJ EURO 2020 // Premieră în istoria naționalei: vom avea VAR la meciul cu Islanda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 decembrie 2019 19:01

Islanda - România, semifinala barajului pentru EURO 2020, va beneficia de sistemul VAR. Va fi prima dată când „tricolorii” vor avea parte de asta.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională” și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

UEFA a anunțat astăzi că toate partidele din barajul pentru EURO 2020 vor avea parte de arbitraj video. În aceeași ședință s-a ajuns la un acord de principiu pentru introducerea VAR și la meciurile din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Decizia finală în această speță va fi luată ulterior.

CFR Cluj, familiarizată cu VAR

Singura formație din România care a luat contactul cu sistemul VAR este campioana CFR Cluj. „Feroviarii” au beneficiat de arbitrajul video la „dubla” cu Slavia Praga din play-off-ul Ligii Campionilor.

Vezi și: 

ROMÂNIA. S-a decis sistemul de calificare la World Cup 2022. Avem șanse și mai mici! Dar Liga Națiunilor ne poate duce la baraj!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează