FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

ISLANDA - ROMÂNIA // Doi jucători islandezi vin din zonele italiene afectate de coronavirus: „Mă aștept ca Bjarnason și Hallfreðsson să joace”

Birkir Bjarnason
Birkir Bjarnason

Articol de - Publicat vineri, 06 martie 2020 21:10

Islandezii se confruntă cu o situație delicată înainte de duelul de la baraj.

Bjarnason și Hallfreðsson, doi dintre jucătorii pe care selecționerul Erik Hamrén îi va include în lotul pentru meciul cu noi, vin din cele mai afectate zone de coronavirus ale Italiei: Birkir Bjarnason, de la Brescia (Lombardia), și Emil Hallfreðsson (Padova, Veneto). 

„Mă aștept ca ei să joace. Monitorizăm situația, discutăm cu autoritățile", a declarat Guðni Bergsson, președintele federației, pentru cotidianul Morgunbladid.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

Rădoi a anunțat stranierii pentru Islanda - România: „Am discutat cu Ștefan Radu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ovina.2020
ovina.2020  •  07 Martie 2020, 02:52

La noi vine Ianis si lustruieste bancile inainte de joc , ca sa nu se imbolnaveasca nimeni

Vezi toate comentariile (1)
Comentează