FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

ISLANDA - ROMÂNIA // EXCLUSIV Cristi Săpunaru spune „da”: vrea să joace cu Islanda!

Articol de - Publicat sambata, 08 februarie 2020 00:00

Cristi Săpunaru, stoperul-veteran, renunțase la națională, supărat pe Contra, și acum e de acord să se întoarcă alături de Rădoi. 

Mirel l-a pomenit pe Cristi, 35 de ani, printre fotbaliștii pe care i-ar vrea în lot, deci există șanse mari ca fundașul să evolueze în baraj.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

Rădoi primește întăriri pentru barajul de calificare la Campionatul European: revine un internațional cu 36 de selecții.

Cristian Săpunaru, un nume pe care Mirel l-a pronunțat când a vorbit despre jucătorii noi pe care spera să-i atragă, își dorește să evolueze împotriva Islandei. El le-a transmis apropiaților că e dispus să anuleze retragerea din națională, o decizie pe care a luat-o din nervi, supărat că fostul selecționer, Contra, nu-l convocase la un moment dat și nici nu-i explicase de ce-l ignora.

"N-am cum să-i sun pe toți jucătorii pe care nu-i convoc" a fost ironia cu care Cosmin a continuat conflictul.

Săpunaru n-a mai fost convocat din acel moment. Acum are 35 de ani și tocmai a schimbat clubul și ca să joace în mod constant și să prindă lotul pentru partida cu Islanda, semifinala barajului pentru Euro.

ISLANDA - ROMÂNIA // EXCLUSIV Cristi Săpunaru spune „da”: vrea să joace cu Islanda!

Cristi era într-o relație proastă cu fostul club, Denizli, deși jucase 14 partide pentru verzi în prima parte a sezonului. A revenit la Kayseri, pentru care mai evoluase doi ani și trebuie să se impună în echipă ca să capete ritmul necesar pentru meciurile internaționale.

Săpunaru a fost și căpitan în istoria recentă a naționalei. El are doar 36 de prezențe printre "tricolori" tot din cauza conflictelor cu selecționerii. Înainte să se supere pe Contra a fost certat cu Pițurcă. Fundașul se afla în cea mai bună perioadă din cariera lui, era campion cu Porto și câștiga Europa League cu "dragonii", dar la națională nu venea.

9trofee a câștigat Săpunaru cu cluburile: trei titluri de campion al Portugaliei, două Cupe, două Supercupe, Europa League și Cupa României

71de ani au împreună Săpunaru și Tamaș, doi fundași centrali care ar putea să fie titulari împotriva Islandei. Apărătorul de la Astra are 36 de ani și a intrat pe lista lui Rădoi deși s-a certat cu Mirel când erau împreună la FCSB și antrenorul l-a dat afară de acolo

EURO 2020 | PROGRAMUL COMPLET + Cum arată GRUPELE EURO și ce meciuri se joacă la București

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
106018077065994
Monica Marin  •  08 Februarie 2020, 19:19

Sapunaru,strica vestiarul.Este ingamfat si invidios.Nu -l "il inghite" ,multi jucatori din lotul national .Este un individ conflictual.

117160982529853
Mihai Nistor  •  08 Februarie 2020, 13:17

Zici ca vine Messi. Bai ***? E unul din cei mai slabi fundasi. Articol de ***. ***. Ce naiba vedeti voi,jurnalisti habarnisti,REVENIRE DE SENZATIE? De senzatie e un singur lucru. Ca sunteti voi jurnalisti. Exact ca fularul vara. Fara sens.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  08 Februarie 2020, 12:37

Draga domnule Cuibaru, în fotbalul romanesc nu poate exista o revenire de senzație din simplul motiv ca nu avem astfel de jucători, de senzație. Doar voi, ziariștii fără carte, folosiți epitetele aiurea, fără noima, crezând ca asta va face mai deștepți. Nu sunteți și faceți rău și fotbalului.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează