FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

ISLANDA - ROMÂNIA. Islandezii ne-au analizat la sânge: „Plănuim acest meci de zece luni. Știm prea multe despre români”

Pentru islandezi, acest meci din semifinalele play-off-ului e unul foarte special, la care se gândesc de la începutul anului. foto: Guliver/Getty Images
Pentru islandezi, acest meci din semifinalele play-off-ului e unul foarte special, la care se gândesc de la începutul anului. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 05 octombrie 2020 14:06 / Actualizat luni, 05 octombrie 2020 14:19

ISLANDA - ROMÂNIA. Freyr Alexandersson, asistentul selecționerului Hamren, spune că „aceasta este cea mai lungă pregătire a unei partide la care am participat vreodată, cea mai lungă din istoria fotbalului islandez”. 

Pentru islandezi, acest meci din semifinalele play-off-ului e unul foarte special, la care se gândesc de la începutul anului. Inițial, trebuia să se joace pe 26 martie, mutat din cauza pandemiei pe 4 iunie și care se dispută, în cele din urmă, pe 8 octombrie. 

"Aceasta este cea mai lungă pregătire a unei partide la care am participat vreodată, cea mai lungă din istoria fotbalului islandez. Așteptarea a fost mult prea mare", le-a declarat jurnaliștilor nordici Freyr Alexandersson, asistentul selecționerului Hamren. 

"De zece luni strângem informații. Niciodată nu am avut atât de mult material despre o echipă. Știm prea multe lucruri despre români. Am plănuit acest meci de mai multe ori, am văzut, revăzut și analizat toate înregistrările video, toate meciurile". 

Secundul Alexandersson a și glumit cu ziariștii: "Deținem atâtea informații despre viitorii adversari, dar încă nu i-am văzut live. Au și un nou selecționer, va fi interesant să jucăm contra lor"

Echipă probabilă Islanda:

  • Halldorsson - Palsson (Saevarsson), Arnason, R. Sigurdsson, Skulason - Gudmundsson, Gunnarsson, G. Sigurdsson, B. Bjarnason - Sigthorsson, A. Finnbogason (Bodvarsson) 
    *(Cei din paranteză au fost titulari la Euro 2016; sunt și acum în lot)

VIDEO Islanda - România: totul despre semifinala barajului pentru EURO 2020

Citește și alte știri despre meciul Islanda - România: 

Selecționerul „vikingilor” ne avertizează: „Am o presimţire bună pentru acest meci”

Islanda ne amenință! Joacă echipa care a făcut marea surpriză la Euro 2016: medie de vârstă incredibilă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează