FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

ISLANDA - ROMÂNIA // Marius Șumudică, propunere pentru Mirel Rădoi: „Morais e o clasă peste Bancu”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 februarie 2020 10:51

Marius Șumudică (48 de ani) a declarat că nu există un fundaș stânga în România mai bun decât Junior Morais (33 de ani), fotbalistul pe care îl antrenează la Gaziantep.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

„ Junior Morais a jucat senzațional aseară (n.r. în partida Gaziantep - Sivasspor 5-1). A ajuns la maturitatea fotbalistică. Ară banda stângă! N-am văzut în viața mea așa ceva. Se apară foarte bine, are centrul de greutate jos și are și calitate pe faza ofensivă.

Are o capacitate foarte bună de efort. A fost catalogat la sfârșitul turului al 3-lea fundaș stânga din Turcia. Nu există fundaș stânga ca el în România. Este un fotbalist complet. A jucat extraordinar pentru mine”, a declarat Șumudică, la TV Digi Sport.

Marius Șumudică: „E o clasă peste Bancu”

Șumi l-a comparat pe Morais cu Nicusor Bancu, fotbalistul Craiovei, care a jucat în ultimul timp pe poziția de fundaș stânga pentru naționala României: „Nu se compară nici cu Bancu. E o clasă peste el pe faza defensivă. Nu-mi place să vorbesc despre alți jucători, însă Bancu a avut mereu probleme în sistemul cu 4 fundași. El evolua bine în 3, cu Mangia antrenor”.

ROMÂN CU ACTE ÎN REGULĂ

Junior Morais a obținut în luna decembrie a anului trecut pașaportul de România.

ISLANDA - ROMÂNIA // Marius Șumudică, propunere pentru Mirel Rădoi: „Morais e o clasă peste Bancu”


Morais a evoluat 6 sezoane la Astra, alături de care a reușit să câștige un titlu, o Cupă și o Supercupă a României. De-a lungul carierei, a mai evoluat la Sao Cristovao, Freamunde și FCSB. 

vezi și:

GAZIANTEP - SIVASSPOR 5-1 // Marius Șumudică, la picioarele lui Alexandru Maxim: „Rar mi-a fost dat să văd așa ceva”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  03 Februarie 2020, 20:59

Asta arunca cu cuvinte ca nu l-a mai vrut Rotaru:))) săracul de el, câștiga și echipa lui în tara unde se fac cele mai mari blaturi din fotbal și se crede mare antrenor!

invinctus
invinctus  •  03 Februarie 2020, 20:16

Bai *** ce trebuia sa spui tu de Bancu ???!!! *** du teee in giulestiul tau nu vorbi tu de Craiova *** ce esti !!! *** pe tine si pe jucatorul tau !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deusdat
deusdat  •  03 Februarie 2020, 18:32

Dacă nemții sau francezii se droghează, nu înseamnă că trebuie s-o facem și noi (deși sunt destui viței bipezi care o fac). Competițiile între națiuni au un sens anumit. Fără sensul ăsta, la ce mai sunt bune? Nu ne ajunge Liga Campionilor? N-au decât să fraudeze nemții etica sportivă, nu-i cel mai grav lucru pe care l-au făcut în istoria lor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează