FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

ISLANDA - ROMÂNIA // Mirel Rădoi, dezamăgit de Florinel Coman: „Mihăilă are un plus acum față de el”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 10:53

ISLANDA - ROMÂNIA // Mirel Rădoi (38 de ani), selecționerul „tricolorilor”, a declarat că, în momentul de față, Valentin Mihăilă (20 de ani, extremă stânga) are un plus față de Florinel Coman (21, extremă stânga).

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

Dacă vorbim individual şi la ce ne arată acum campionatul românesc, pare că în momentul de faţă Mihăilă are un plus. Dacă luăm exact profilul jucătorului de care noi am avea nevoie la meciul cu Islanda, pot spune că în momentul de faţă Coman pare mai util.

Coman e un jucător care poate intra şi acţiona între linii, ceea ce ne poate oferi spaţiu. Poate intra mult mai uşor să acţioneze în spaţiul dintre linii, să intre în combinaţii cu ceilalţi mijlocaşi sau cu atacantul decât o poate face Mihăilă”, a spus Rădoi, la TV Telekom Sport.

6 goluriși 3 pase decisive are Mihăilă pentru Craiova în actuala stagiune

13 goluriși 9 assisturi este bilanțul lui Coman la FCSB în acest sezon

VEZI ȘI:

VIDEO GSP LIVE // Mihai Teja despre etnia care îl leagă de Gigi Becali: „Există anumite clase sociale”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  19 Februarie 2020, 21:15

Valentin nu se compara cu nimeni este cel mai bun din lume ...

kamouniyak
kamouniyak  •  19 Februarie 2020, 15:03

Pentru pozitia aia ordinea ar trebui sa fie: 1. Mihaila (rapid) 2. Vali Gheorghe (rapid) 3. Maxim (tehnic) 4. Fl Coman (tehnic). Sigur, intr-o luna se poate schimba. Daca ma intrebai acum o luna il puneam pe Florinel Coman primul. Asta si in conditiile in care sa zicem ca Mitrita se lupta cu Budescu pentru pozitia din spatelei atacantului. Cred ca Tararusanu- Cretu, Burca, Tamas, Camora- Sapunaru, Nistor- Ianis (care altul?), Budescu, Mihaila-Alibec este deocamdata formula potrivita. Sa vedem luna asta cum isi revin Budescu-Alibec

thebluestlion
thebluestlion  •  19 Februarie 2020, 14:27

Sunt stil diferit iar asta e minunat pentru națională. De ce mereu trebuie să comparăm și să aruncăm cu cuvinte? Și Coman și Mihăilă sunt de națională. Iar acolo toți joacă ptr tricolor!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează