Comentarii (18)

rocky2  •  05 Februarie 2020, 12:12

Va dati seama cine ne conduce nationala? Unul fara bacalaureat, cu licenţa luată pe neve la Chişinău, si unul cu alură si pregatire de zugrav, care ca antrenor e zero barat! Ăsta nu a facut faţă nici in divizia B, dar l-au promovat miraculos secund taman la reprezentativa ţării! Nu ar fi nici o surpriza sa ne elimine islandezii, o naţie de 200k de locuitori!

magic4ever  •  05 Februarie 2020, 12:05

Teribil atacant acest Iancu...Tucudean daca o sa joace la CFR si o sa inscrie goluri trebuie sa fie titular cu Islanda...este de departe cel mai bun atacant roman in momentul asta,are gabarit si se poate lupta cu fundasii solizi islandezi...

submarina  •  05 Februarie 2020, 12:05

E mare secetă de atacanți buni la moment în fotbalul românesc. Catastrofă. Și dacă cu portarul (Tătărușani) și mijlocașii (Stanciu ș.a.) mai este cum este, apoi cu apărătorii și atacanții situația e critică. Succes România.

Gigi Manastur  •  05 Februarie 2020, 12:03

nu cred o iota in acest radoi. prost nu e este cine vinde ci acela de cumpara. da iordanescu are dreptate. radoi dupa un sezon ratat la steaua a ajuns la u21 dupa isaila. a fost serios si-a luat sansa in brate si noroc cu radu si penalty-ul aparat. in rest joc de care stiam ca sintem capabili. adica cu urcusuri cu coborisuri. romanii au fost prea entuziasmati de campionatul european u21 unde am facut niste meciuri interesante. la rece insa am cistigat cu mult noroc. englezii ne-au subestimat , cu francezii a fost cum a fost mai mult bambilici unde nu a fortat nimeni iar cu croatia tot o sansa. de aici nu poti trage concluzii prea multe in afara de sansa. daca ne amintim cum am fost ironizati de nemti atunci nu stiu ce il mai recomanda pe acest radoi. ar fi trebuit si el sa treaca prin niste echipe de club sa vezi ce face rau sau bine. edi iordanescu era recomandat sau sumudica daca vreti la echipa mare. si alti antrnori cu cv la u21 unde apare mutu din neant fara vreun rezultat fara nimic decit relatii de la nicu gheara la reghe si altii. asta este tara si oamenii ei care sint pusi sa isi faca interesele acolo in virful piramidei. deontologie vreo morala sau etica nu exista decit puterea banului si a slujilor faccute unde trebuie pentru o sinecura. nu cred ca romania se va califica nicaieri. ca sa vedeti cum alte tari nu uita mutu nu pare sa aiba viza de intrare in japonia unde cei care au consumat droguri nu au ce cauta. altii nu iarta. la noi nu.

Mihai Mitrofan  •  05 Februarie 2020, 12:03

Hai lasati-o in fasole.Inaintea lui Hanca si Steliano nu se poate..............

21lva  •  05 Februarie 2020, 11:53

Surpriză de proporții. Iancu e pe lista de 70 de jucători. Nici pește stricat n-as împachetat cu ce scrieți voi

Lucui Buza  •  05 Februarie 2020, 11:44

s-a apucat si Radoi de vopsit !!! oricum nu aveam sanse ,dar macar ne uitam cu interes

Calin Radulescu  •  05 Februarie 2020, 11:37

Gabi Iancu e in "ratat", dar cum altii mai buni nu prea sunt, joaca si Radoi cu ce gaseste pe taraba...

Comentează