FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

Islanda - România // Prima reacție a FRF după tragerea la sorți: s-ar putea juca meciul în altă țară?!

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 noiembrie 2019 14:03

Islanda - România // Mihai Stoichiță, 65 de ani, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, e optimist cu privire la șansele „tricolorilor” în disputa din Islanda, dar se teme de posibilele condiții meteo nefavorabile de la Reykjavík, locația meciului de pe 26 martie 2020. 

  • „Tricolorii” vor juca contra Islandei în deplasare, pe 26 martie 2020. Finala, programată pentru 31 martie 2020, s-ar juca împotriva învingătoarei din cealaltă semifinală, Bulgaria-Ungaria, tot în deplasare. 

„Să sperăm că vom trece peste această stare de supărare și o vom transforma în bucurie. Suntem mulțumiți cu această tragere la sorți. Islandezii au un fotbal care nouă ne convine. Trebuie să ținem cont și de condițiile speciale care sunt în Islanda.  

E foarte important să jucăm pe un teren bun contra islandezilor, ei nu au instalație de încălzire a gazonului. Mi-ar plăcea ca meciul să se dispute în Danemarca, dar nu-mi fac speranțe”, a declarat Mihai Stoichiță, la TV Digi Sport.  

Valorile medii ale vremii în luna martie la Reykjavík se situează între 0 și 3 grade, un posibil impediment pentru fotbaliștii români obișnuiți să joace la temperaturi mult mai ridicate. 

„Roadele investițiilor guvernamentale care s-au făcut în Islanda s-au văzut în 2016, când au ajuns până în sferturile Europeanului” - Mihai Stoichiță, director tehnic FRF

Vezi și: 

Islanda - România // Prezentarea viitoarei adversare a „tricolorilor”: echipă-tip, cine e liderul echipei + ce s-a schimbat față de EURO 2016

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
engonga
engonga  •  22 Noiembrie 2019, 19:03

Islanda - România // Mihai Stoichiță, 65 de ani, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, e optimist cu privire la șansele „tricolorilor” în disputa din Islanda, dar se teme de posibilele condiții meteo nefavorabile de la Reykjavík, locația meciului de pe 26 martie 2020. stoichita uita ca acum 8 luni am avut viscol inclusiv la bucuresti la final de martie daca nu gresesc chiar in 26 martie de era sa ne prinda Pastele cu nameti pe strazi.

engonga
engonga  •  22 Noiembrie 2019, 18:25
Postat de noname999 pe 22 Noiembrie 2019, 18:23

Ba numai tampenii scrii...

d-ale lui ma ciuca crezi ca-i prima oara cand scrie ineptii?

noname999
noname999  •  22 Noiembrie 2019, 18:23
Postat de Christian Ciuca pe 22 Noiembrie 2019, 15:38

da, asa e, exact, e frig in Islanda, ploua-ninge alea-alea, burnitza, temperaturi scazute.... bravo Federatie, bine-observat. Dar pina acuma cum au jucat ?! meciurile lor in Noiembrie de exemplu le-au jucat pe zapada? pai Federatia ar trebui sa vorbeasca cu UEFA sa jucam acasa in loc sa ne ducem tocmai pina-n insula-nghetata, asa acasa ai galdura tropicala- n martie, si ee n-ai faci tu ceva, pui radiatoare, dai plovare arbitrilor etc. pai cum.

Ba numai tampenii scrii...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează