FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

ISLANDA - ROMÂNIA. Rădoi îl „urechează” pe Camora: „Nu-mi plac aceste lucruri! Să fie serios”

Mario Camora (33 de ani), fundașul stânga al celor de la CFR Cluj, a fost criticat de Mirel Rădoi, selecționerul naționalei, pentru faptul că a început să cânte imnul României în direct la TV, în zilele precedente
Mario Camora (33 de ani), fundașul stânga al celor de la CFR Cluj, a fost criticat de Mirel Rădoi, selecționerul naționalei, pentru faptul că a început să cânte imnul României în direct la TV, în zilele precedente

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2020 11:41 / Actualizat marti, 15 septembrie 2020 11:55

Mario Camora (33 de ani), fundașul stânga al celor de la CFR Cluj, a fost criticat de Mirel Rădoi, selecționerul naționalei, pentru faptul că a început să cânte imnul României în direct la TV, zilele trecute.

  • Camora a obținut cetățenia română și poate fi convocat de Rădoi la națională. Prima ocazie ar putea fi chiar duelul „tricolorilor” cu Islanda din semifinala play-off-ului pentru Campionatul European;
  • Islanda - România, semifinala play-off-ului pentru EURO, se va disputa pe 8 octombrie, la Reykjavik
  • Dacă România se califică, va juca mai departe cu învingătoarea dintre Bulgaria și Ungaria, de asemenea în deplasare, pe 12 noiembrie

Am văzut că a început să cânte imnul la televizor. Mie nu-mi plac lucrurile astea! Eu apreciez lucrurile serioase. El trebuie să continue evoluțiile bune de la club. Dar da, din punct de vedere psihologic, ar putea să debuteze cu Islanda, pentru că a jucat multe meciuri la nivel înalt”, a declarat Rădoi la ProX.

Mario Camora a recitat imnul în direct la TV

Provocat de moderatorul Radu Naum în urmă cu 5 zile să recite o strofă din imnul României, Camora s-a descurcat onorabil: „«Deșteaptă-te, române, din somnul cel de moarte». Așa începe, nu? «În care te-adânciră barbarii de tirani!»”. Ulterior, căpitanul clujenilor a și cântat primul vers.

Mi-aș dori să fiu convocat, normal. Aștept un telefon de la Mirel. Ar fi o mândrie pentru mine, pentru club, mă simt român, și oficial sunt. Mi-ar plăcea să fac parte din acest grup. M-am bucurat la golurile României, pentru echipă, țară, staff, colegii mei de la CFR. Din păcate, în primul meci cu Irlanda de Nord am luat gol pe final. E greu când pierzi două puncte nemeritat”
Mario Camora, la Digi Sport

Variantele României pentru postul de fundaș stânga în meciurile cu Irlanda de Nord (1-1) și Austria (3-2) din Liga Națiunilor:

  • Alin Toșca (28 de ani), fotbalist în Turcia, la Gaziantep. Poate juca și pe postul de fundaș stânga, deși Marius Șumudică l-a folosit întreg sezonul trecut ca fundaș central;
  • Nicușor Bancu (27 de ani), căpitanul Craiovei. Acesta a fost titular în ambele meciuri pentru România;
  • Florin Ștefan (24 de ani), fundașul lui Sepsi pe care Rădoi l-a antrenat și la reprezentativa de tineret.

VIDEO GSP LIVE » Remus Răureanu și Decebal Rădulescu dezbat problema fundașului stânga de la echipa națională

Citește mai multe știri despre echipa naționala:

Duckadam n-a crezut în transferul lui Tătărușanu, dar acum recunoaște: „E o afacere pentru AC Milan!”

Mirel Rădoi, pus în gardă de Laurențiu Reghecampf: „Mulţi or să-l încolţească”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
10211604063565289
Stefan Patriche  •  18 Septembrie 2020, 16:37

Taci ca auz noutati, dincolo de imprecatii cu ceva spoiala de cultura aflu despre Camora ca a fost mai bun decat Mirel Radoi. Ar fi cazul sa-l intrebam pe Jose Mourinho? Cat despre banii din salariul de fotbalist, n-are rost sa mai vorbim. Asta una, doi faptul ca Mario Camora (pe care il apreciez) este "cel mai bun de departe pe postul lui" permite-ti sa am indoieli. Chiar si varsta e o problema azi, de ce altii nu l-au "facut"? Sta Nationala in Camora? Pai ce e Hagi, Chivu, Mutu, Mirel Radoi? Cum naiba va vin ideile astea? Nu mai bine il mai slefuim un pic pe Nicusor Bancu, pe care ultimii doi selectioneri il vad titular. Si sa va mai dau o veste proasta care va va desființa opiniile de "specialiști", ambii selectioneri au fost fundași și știu cu ce sa mănâncă jobul asta. E drept ca unul a fost "decât" la Milan și celalalt în balconul lui Inter (poate îl întrebați pe Jose de ce nu. Va zic eu, "Nu pot juca și cu Cordoba si cu tine, Mirel. Amandoi aveți sub unu optzeci. Altminteri oricând, căpitane!" Dar ce sa vezi, Camora e peste Roberto Carlos, Marcelo sau Nae Ungureanu (Misa Klein, Selymesi). Alde Bobi, aveți televizoare cu lămpi sau vorbim despre fotbal ca sa avem aer in gura?

fotbal_mondial
fotbal_mondial  •  16 Septembrie 2020, 05:27

La "Nationala" avem nevoie DE CEL MAI BUN JUCATOR PE UN ANUMIT POST INDIFERENT DE VIRSTA!! Echipa Nationala nu este o "pepiniera" de crescut fotbalisti tineri. Da- absolut- sa convocam jucatori tineri si foarte tineri atita timp cit sunt cei mai buni pe o anumita pozitie. Ca fundas stinga - de departe cel mai bun este Camora. Toti cei care ii gasesc "pete-n soare" sunt niste ciurucuri, niste "afoni" niste ageamii.Punct. "

fotbal_mondial
fotbal_mondial  •  16 Septembrie 2020, 05:18

Sunt total dezgustat de faptul ca un bun Roman ca si Camora nu este acceptat la "nationala" de niste personaje indoielnice. Camora este - de departe- cel mai bun fundas stinga din Romania, are cetatenie Romana si merita cu virf si indesat sa fie convocat la echipa nationala. Omul a facut mari eforturi- peste 7-8 ani- nu doar pe teren ci si pentru a deveni cetatean Roman. Nu sunt convins ca raureanu sau Mirel cunosc prea bine Imnul National. RUSINE celor care mai degraba lasa flancul sting de izbeliste decit sa convoace un Roman care s-a nascut in afara Romaniei. Atit de "patrioti" sunt unii ca aproape simt un miros LEGIONAR ! Camora la "Nationala" IS A MUST.Si ce daca a inceput sa cinte imnul la televizor? A facut rau cuiva? Poate "desteptilor" care nu cunosc propriul imn si se leaga aiurea de un om excelent... Muito Obrigado Camora !

Vezi toate comentariile (32)
Comentează