FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

Islanda - România s-ar putea disputa cu fani! Ce vrea Federația Islandeză + ce-i așteptă pe „tricolori” când aterizează

Articol de , - Publicat marti, 06 octombrie 2020 16:29 / Actualizat marti, 06 octombrie 2020 16:52

Jucătorii și staff-ul României au plecat azi spre Islanda pentru a juca în barajul pentru EURO 2020. Meciul s-ar putea disputa cu fani în tribună, dacă Federația Islandeză primește acordul oficialităților.

  • Meciul dintre Islanda și România va avea loc joi, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV;
  • Dacă va trece de Islanda, România va înfrunta Ungaria sau Bulgaria, pe 12 noiembrie, pentru un loc la Euro 2020.

„Tricolorii” au plecat la 15:45 către Aeroportul Otopeni, în două autocare. Aceștia vor decola de la salonul oficial, pentru a respecta protocolul și pentru a minimiza riscurile. Charterul va pleca la 17:00, iar zborul va dura 5 ore. Românii vor ajunge în Islanda la ora 22:00, ora România, (ora 19:00, ora locală). Pe aeroport vor fi testați din nou de coronavirus, de data aceasta la cererea Guvernului islandez. Rezultatele vor veni miercuri.

Islanda – România s-ar putea disputa cu fani

UEFA a decis ca meciurile internaționale pot avea fani în tribună, până la 30% din capacitatea stadionului, dar, inițial, oficialitățile islandeze au decis să nu lase fani pe arene, din cauza măsurilor restrictive luate recent pentru combaterea coronavirusului.

Totuși, acest lucru s-ar putea schimba. Federația Islandeză speră să primească o derogare și să fie permis accesul a 900 de fani în tribunele arenei din Reykjavik. O decizie în acest sens se va lua miercuri, cu o zi înainte de meci. Cei 900 de fani care ar putea fi pe stadion vor fi localnici, nefiind permis accesul suporterilor români. 

VIDEO Mirel Rădoi: „Să încercăm să le dăm jucătorilor ideea de a câștiga meciul în 90 de minute sau eventual în prelungiri

Citește mai multe știri despre naționala României:

I-am depășit pe islandezi » Mai multe minute, mai mulți titulari, mai multe goluri pentru „tricolori” în weekend

Barajele, coșmarul naționalei! Ce s-a întâmplat la precedentele 3 confruntări decisive disputate de „tricolori”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează