Comentarii (7)

Dumitru Florin  •  27 Februarie 2020, 18:21

Din toate aceste comentarii, personal, trag o singura concluzie: ne este extrem de frica de intalnirea ci islandezii!!! Se gasesc tot felul de argumente care sa induca ideea ca este un teren total impropriu pentru disputarea jocului, care, de fapt, nu sunt alceva decat alibiuri pentru un eventual esec! Acest Raureanu, devenit expert in terenuri de fotbal, uita ca onorabila noastra federatie programeaza jocuri in lunile decembrie si februarie (care doar in actualul sezon s-au aratat mai prietenoase pentru fotbal), cand terenurile au fost cand pline de zapada, cand inghetate bocna, dar... "spectacolul" a mers mai departe. Sau, FRF| a gazduit jocuri ale echipei nationale fie pe nisip, fie pe noroi! Si, nimeni nu a plans. Dar cand Steaua a jucat la Kiev pe un "gazon" care dadea lectii si ghetii de pe defunctul patinoar "23 August" (si a si castigat!) cum a fost??? Acum prea ii tinem pe "profesionistii fotbalului romanesc" in puf, sa nu-i bata vantul, sa nu le pice ploaia in cap, sa nu-i arda soarele (cel autohton, ca de fite e bun ala din Bora Bora sau Haiti). Hai sa ne gandim mai putin la starea gazonului, sa puna "baietii" osul la bataie, sa dea adevarata valoare a stiintei jocului si sa castige si ei doua jocuri! P.S. Daca trecem de Islanda si ne "pica" Ungaria, ce facem, incepem sa ne plangem ca vor fi spectatorii impotriva Tricolorilor si cerem mutarea partidei in Africa?

dobrescum  •  27 Februarie 2020, 15:04
Postat de theopalas pe 27 Februarie 2020, 12:12

A ajuns Raureanu sa ne prezica vremea peste o luna. Nu cred ca pentru asta ai fost platit sa te duci acolo. Sa vii cu astfel de supozitii de doi bani. Acest articol poate fi încadrat la fake news si titlul la clickbait.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

drack009  •  27 Februarie 2020, 13:51

Noi nu suntem în stare să îngrijim un teren când e vremea bună şi ne plângem că la alții e rău pe vreme rea....

Daniel Irimescu  •  27 Februarie 2020, 13:20

Deja au conturat grupa in care o sa jucam. Tara arde si baba se piaptana !

theopalas  •  27 Februarie 2020, 12:12

A ajuns Raureanu sa ne prezica vremea peste o luna. Nu cred ca pentru asta ai fost platit sa te duci acolo. Sa vii cu astfel de supozitii de doi bani. Acest articol poate fi încadrat la fake news si titlul la clickbait.

ishhhhhhhh  •  27 Februarie 2020, 12:10

E clar ca UEFA nu prea ne are la suflet. S-a vazut asta inca din 2003 (meciul cu Danemarca). Dar intrebarea este: noi cumva le dam vreun motiv sa ne trateze cu un minim respect? sa nu fim nevoiti sa jucam pa ninsoare?

danny_l  •  27 Februarie 2020, 11:56

UEFA vrea să facă pe plac nordicilor,o altă mizerie.sa joace în altă parte.

Comentează