FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA

FOTO România a avut azi antrenamentul oficial înainte de amicalul cu Israel » Imagini de la ședința de pregătire

FOTO: FRF.ro +9   FOTO
FOTO: FRF.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2022 20:54 / Actualizat luni, 28 martie 2022 21:04

Naționala României se pregătește de al doilea amical din mandatul lui Edward Iordănescu, contra Israelului.

  • Israel – România se joacă marți, 29 martie, de la ora 20:45. Partida e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProX.

Azi, după conferința susținută de selecționerul Iordănescu și căpitanul Vlad Chiricheș, „tricolorii” au susținut antrenamentul oficial.

Roman Abramovich și alți oficiali ucraineni ar fi fost otrăviți la negocierile Rusia - Ucraina! Care ar fi noul scenariu
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Roman Abramovich și alți oficiali ucraineni ar fi fost otrăviți la negocierile Rusia - Ucraina! Care ar fi noul scenariu

FOTO. România, antrenament înainte de meciul cu Israel

Potrivit FRF, elevii lui Iordănescu s-au pregătit în acestă seară pe „Netanya Stadium”, din orașul Netanya, iar selecționerul a încerat să pună la punct ultimele detalii.

+5 FOTO

Echipa probabilă a României: Niță - Manea, Chiricheș, Burcă, Toșca - Petrila, Olaru, Cicâldău, Mihăilă - Ivan, Oct. Popescu 
Rezerve: Aioani, H. Moldovan, Rațiu, Ad. Rus, Drăgușin, Nedelcearu, Bancu, M. Marin, Bordeianu, Man, Alibec, G. Pușcaș

Așteptam foarte mult această acțiune. Am primit cu bucurie aceste decizii, avem adversari competitivi. Grecia a demonstrat-o, sigur o va face și Israelul. Venim cu entuziasm. Trebuie să demonstrăm unde suntem, cum ne putem îmbunătăți. 

Din păcate, factorii externi au modificat puțin starea de spirit. Am pierdut 6 jucători față de meciul cu Grecia, lotul este puțin schimbat. Apelăm la doi jucători tineri. Avem o medie de vârstă de puțin peste 25 de ani acum. 

Încercăm să corectăm din lucrurile mai puțin bune, dar rămân solid în gândire. Cred foarte mult în potențialul băieților noștri.

Istoria este una lungă, au fost multe meciuri amicale între noi și Israel. Tradiția are rolul ei, dar nu ne facem viața în funcție de asta. Contextul este foarte important pentru noi. Nu vreau să construiesc alibiuri. Chiar rog presa să nu folosească nici ea. Pentru mine nu a fost deloc ușor, mi-am dorit cât mai multă interacțiune cu jucătorii. Am vrut să cunoscut jucătorii, să pregătesc terenul, să implementez anumite idei
- Edward Iordănescu

Atentat terorist la 25 de kilometri de orașul în care se va juca amicalul dintre Israel – România

 

Orașul Hadera, din Israel, a fost zguduit de un atac terorist petrecut duminică seara. Doi bărbați au deschis focul în zona mall-ului central și au ucis două persoane, înainte de a fi neutralizați Doi soldați care aparțineau de forțele de grăniceri au fost uciși, iar 5 persoane aflate într-o stație de autobuz au fost rănite. Teroriștii, îmbrăcați în alb, cu bărbi mari, nu au reușit să ajungă la mall, fiind neutralizați de forțele speciale din zonă.

Orașul în care a avut loc atentatul, Hadera, este situat la doar 25 de kilometri de Netanya, orașul care va găzdui meciul dintre echipa națională a României și cea a Israelului.

VIDEO Totul despre Israel -România

Citește și:

Naționala lui Lobonț, umilită în Elveția » Parcurs horror în deplasare pentru România U20

XCLUSIV Schimbări importante pregătite de Edi Iordănescu în echipa României » 8 jucători noi și alt sistem pentru meciul cu Israel + nou-veniții Olaru și Petrila, anunțați titulari

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează