FOTBAL  »  NATIONALA  »  CAMPANIE UMANITARĂ

Jucătorii naţionalei, alături de copii din centrele de plasament

De 1 iunie, jucătorii naţionalei lasă fotbalul pentru a face bucurii copiiilor orfani.
De 1 iunie, jucătorii naţionalei lasă fotbalul pentru a face bucurii copiiilor orfani.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2011 11:24

Jucătorii echipei naţionale au mers astăzi la Casa de Cultură a Ministerului de Interne pentru a fi alături de copii din centrele de plasament

Cu ocazia zilei de 1 iunie, FRF-ul le-a pregătit un program special fotbaliştilor de la echipa naţională. În frunte cu selecţionerul Răzvan Lucescu, jucătorii au mers la Casa de Cultură a MInisterului de Interne pentru un spectacol organizat de "Ziua Copilului" pentru tinerii din centrele de plasament.

Primii care au coborît din autocarul naţionalei au fost Răzvan Lucescu şi Bogdan Stelea, care s-au aşezat în primele rînduri ale sălii, urmaţi de Adrian Mutu şi Ciprian Marica, cei doi internaţionali fiind nedespărţiţi.

După cîteva minute de la sosirea naţionalei, copii au început timid să le ceară autografe jucătorilor. Cei mai "ocupaţi" au fost Cristi Tănase, Gabi Torje, dar şi Adrian Mutu şi Marica. Jucătorii naţionalei vor împărţi cadouri copiiilor din trei centre de plasament în cadrul campaniei "Suflet lîngă suflet".

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează