FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

Jucătorii României și-au stabilit tactica pentru meciul cu Franța » Ce obiectiv au pentru turneul final

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2016 15:31

Alexandru Maxim, unul dintre jucători importanți din lotul României, a vorbit despre EURO 2016 și despre obiectivul "tricolorilor".

"Sînt momente în care nu poți decît să te bucuri. Cu siguranță va fi o presiune foarte mare, dar așa este mereu, cu atît mai mult la un Campionat European. Va trebui să jucăm și să ne gîndim că nu avem nimic de pierdut.

Sînt convins că dacă vom trata meciurile cu seriozitate, vom avea șanse să mergem mai departe. Cred că ieșirea din grupe va fi obiectivul nostru", a spus Maxim  la DolceSport.

La EURO 2016, România va fi în Grupa A, cu Franța, Elveția și Albania. Elevii lui Iordănescu vor juca în meciul de deschidere, contra Franței, țara organizatoare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  04 Ianuarie 2016, 20:13

Vor juca cu 10 portari si un libero ?:)))))))

goering
goering  •  04 Ianuarie 2016, 16:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează