FOTBAL  »  NATIONALA  »  UCRAINA U21 - ROMÂNIA U21

Jucătorul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev recunoaște că a simulat contra României U21: „Cazi, nu există VAR și e penalty. Un truc parte din fotbal”

Ucraina U21 a învins România U21, scor 1-0, după un penalty inventat. Foto: FRF
Ucraina U21 a învins România U21, scor 1-0, după un penalty inventat. Foto: FRF

Articol de - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 10:16 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 10:16

Gheorghi Țitaișvili a simulat lângă Marius Marin și a obținut penaltyul din care Ucraina a câștigat cu 1-0 în fața ”tricolorilor” în preliminariile Euro U21. Mircea Lucescu a fost la meciul jucat la Kiev.

Meciul de la Kiev, din preliminariile Euro U21, s-a decis în minutul 79. Gheorghi Țitaișvili, mijlocașul ofensiv ucrainean, antrenat de Mircea Lucescu la Dinamo Kiev, l-a întors cu abilitate pe căpitanul Ghiță la 20 de metri de poartă și a pătruns vijelios în careu. L-a fentat și pe Marin, dar, când a trecut de "închizătorul" nostru, a plonjat în suprafața de pedeapsă. Simulare clară (Marin s-a ferit și nu l-a atins), nu și pentru arbitrul kazah Atadjanov, care a dictat penalty. 11 metri transformat de Buleța, gazdele câștigând în final cu 1-0.

Jucătorul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev recunoaște că a simulat contra României U21: „Cazi, nu există VAR și e penalty. Un truc parte din fotbal”
Faza la care Țitaișvili simulează. Captură: PrimaTV

"Am încercat pentru echipă, voiam să câștigăm"

După meci, Țitaișvili a comentat această fază într-o discuție cu jurnaliștii ucraineni. A recunoscut că a premeditat simularea. "Căderea mea face parte din fotbal, sunt tot felul de trucuri. Am încercat pentru echipă, voiam să câștigăm. Cazi, nu există VAR și e penalty", a declarat jucătorul în vârstă de 19 ani. "Nu am vrut să trag eu, pentru că eram obosit și în acea stare poate că nu înscriam. Am cedat, eram sută la sută sigur că va fi transformat".

La partida disputată pe stadionul "Obolon" a asistat și Mircea Lucescu, antrenorul lui Țitaișvili la Dinamo. "Il Luce" l-a avut alături pe Igor Surkis, patronul și președintele clubului.

Totul despre Norvegia - România:

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Un membru din Generația de Aur se revoltă după meciurile naționalelor: „Rădoi și Mutu nu pot fi selecționeri!”

Un „tricolor” critică tactica din meciul cu Ucraina: „Am jucat prea defensiv”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
iosif65
iosif65  •  10 Octombrie 2020, 12:25

Bravo lui, a făcut totul pentru ca echipa lui să câștige. Vina este a arbitrului CHIOR / sau CORUPT.

1177177172317584
Christian Ciuca  •  10 Octombrie 2020, 11:02

Țitaișvili : "arbitru mi-a gavarit la ureknaia stînga, mi-a spus simplu cialavecule io mi-am luat rublele, trece timpu si nema golski, arunca-te si tu-n careunaia ca dau penaltsky pe loc, harașo ?", zisnaia si făcutnaia, spasiva tavarshci arbitrov ".

Vezi toate comentariile (4)
Comentează