FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Juniorii români penibili! Naţionalele U17, U19 şi U21 au obţinut doar două calificări la turneele finale, sub ţări ca Belarus, Islanda sau Georgia

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2016 01:00

După un nou eșec la U21, rămânem în coada Europei la calificări: am bifat 2 din 49, un turneu e din oficiu ca gazdă și suntem întrecuţi de Belarus, Georgia, Israel și Islanda.

“Tineretul” lui Cristi Dulca a pierdut în Danemarca șansa de a ajunge măcar la barajul pentru Euro 2017. Continuăm, astfel, tradiţia neagră.

De când turneele finale de juniori și tineret se joacă în formula actuală, am reușit doar două calificări. Una la U21, în 1998, când am primit și găzduirea turneului după asigurarea locului. Și la U17, în 2011.

Află din ediția tipărită sau din Gazeta Digitală ce s-a ales de cele 3 generații de juniori care au jucat la un turneu final și care sunt concluziile analizei realizate de Răzvan Luțac!

Citește și

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  09 Septembrie 2016, 18:35

...da chiar nu ne intereseaza de juniori ...

sakamoto
sakamoto  •  09 Septembrie 2016, 13:56

Fotbalul romanesc este sub pamant! Arbitraje banditesti- tilhari la drumul mare, agentzii lui iorgu, seful Mafiei-fotbal juvenil inexistent, insolventza generalizata, spectatori-o specie pe cale de disparitie-investitori magnifici, dar lipsesc cu desavirsire-ce mai putem pretinde de la acesti copii handicapatzi? Calificari, titluri de campioni europeni si mondiali? Sa fim un pic rezonabili! Nu se poate face din acela bici, care sa mai si pocneasca.Hai Romania!

redshow
redshow  •  09 Septembrie 2016, 11:11

Macar au toti freze misto si tatuaje bengoase

Vezi toate comentariile (8)
Comentează