FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - OLANDA U21

Justin Kluivert n-are emoții înaintea meciului cu România U21: „Suntem printre echipele tari”

Justin Kluivert
Justin Kluivert

Articol de - Publicat miercuri, 24 martie 2021 17:26 / Actualizat miercuri, 24 martie 2021 18:01

Olanda e primul adversar pe care România îl întâlnește la Europeanul U21. Justin Kluivert (21 de ani, aripă stânga), component al naționalei portocalii, dar și fiul lui Patrick Kluivert, are mare încredere în echipa sa, pe care o vede printre favoritele la câștigarea trofeului: „Suntem printre cei mai buni de la Euro”.

  • „Tricolorii mici” întâlnesc în prima etapă a grupelor, de la ora 22:00, reprezentativa Țărilor de Jos (Olanda). Confruntarea poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1. 
  • Jurnalistul Vlad Nedelea și fotoreporterul Raed Krishan sunt în cantonamentul naționalei U21 din Ungaria și transmit de la fața locului toate detaliile despre Euro 2021.

Justin Kluivert, înainte de România U21 - Olanda U21: „Suntem printre cei mai buni de la Euro"

Fotbalistul împrumutat de Roma la Leipzig a debutat deja și pentru prima reprezentativă a Olandei, dar vine cu gânduri la trofeu la Europeanul de tineret: „Sunt fericit că sunt aici, Campionatul European este o experiență foarte frumoasă. Mă bucur că vom avea șansa de a întâlni naționale bune. Sunt multe echipe tari precum Anglia, Franța, Spania sau Portugalia, iar eu cred că și noi ne aflăm printre ele", a explicat Justin.

Justin Kluivert: „Putem ridica trofeul"

Totodată, mijlocașul ofensiv le dă o doză de încredere colegilor și are planuri mari pentru acest turneu final: „Cred că ne putem bate la trofeu. Am multă încredere în asta. E foarte important să câștigăm toate cele 3 jocuri din grupă. Cine știe? Poate la final putem ridica trofeul. Când mă uit la această echipă, îmi dau seama că este posibil acest lucru”, a mai spus tânărul internațional olandez.

România U21 - Olanda U21: echipele

ECHIPA DE START ROMÂNIA U21: 1. A. Vlad - 16. Haruț, 13. Ciobotariu, 4. Pașcanu, 2. Boboc - 22. Olaru, 8. M. Marin, 11. A. Ciobanu - 10. Moruțan, 9. G. Ganea, 20. Mățan 
REZERVE: Aioani, Eșanu, Chindriș, Drăgușin, Vlădoiu, Opruț, Oaidă, Dulca, Itu, Cîmpanu, Oct. Popescu, Ad. Petre
SELECȚIONER: Adrian Mutu

  • Adrian Mutu, selecționerul României U21, a efectuat o singură modificare față de echipa anunțată în Gazeta tipărită de azi: în centrul defensivei, în locul lui Andrei Chindriș va începe din primul minut Denis Ciobotariu.

ECHIPA PROBABILĂ OLANDA U21: 1. Scherpen - 2. Zeefuik, 3. Schuurs, 12. Teze, 5. Bakker - 10. De Wit, 8. Koopmeiners, 22. Reis - 21. Dilrosun, 9. Boadu, 7. J. Kluivert 
REZERVE: Bijlow, Paes, Botman, Doekhi, Malacia, Geertruida, Kadioglu, Gakpo, Ekkelenkamp, Harroui, Lang, Brobbey SELECȚIONER: Erwin van de Looi

Citește mai multe știri despre meciul România U21 - Olanda U21:

Presa din Italia, despre România U21: „Geniul este pe bancă și răspunde la numele de Mutu” + marele minus al echipei

Marcel Răducanu avertizează: „Uitați de nemți! Nu-i batem nici dacă prind o zi proastă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
realcf
realcf  •  24 Martie 2021, 22:59

Ti-am vazut valoarea la Roma ! 3 stai jos!

tanase
tanase  •  24 Martie 2021, 19:56

Kluivert Jr pare mai bun decat Boadu, dar nu inteleg cum poate fi Olanda cotata ca a 2-a favorita! Cam niciodata la sub-21 n-a fost sus.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează