FOTBAL  »  NATIONALA  »  KAZAHSTAN - ROMÂNIA 0-0

"Kazahii au intrări dure și la antrenamente! Se loveau între ei" » Andone vorbește despre perioada în care a antrenat în Kazahstan

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2016 11:11

România a terminat la egalitate, 0-0, cu Kazahstan, după un meci în care "tricolorii" au acuzat jocul dur al adversarilor.

Ioan Andone, fost antrenor la Astana și la Aktobe, a vorbit despre partida României și despre maniera dură în care kazahii evoluează.

"Este un rezultat mare pentru Kazahstan, care a făcut un meci prost. Posibilitățile sunt mult mai mari pentru că le cunosc fotbaliștii. Aveam ieri o listă cu unii dintre ei și mă uitam că am lucrat cu 9 dintre cei 22.

Ei jucau dur la antrenamente. Orice miuță și orice lucram, era competiție, ei între ei se loveau. Cum vezi la meci, așa era la antrenament. Am dat acolo amenzi cum nu am dat în cariera mea, în 20 de ani de antrenorat. La un moment dat au fost 40.000 de dolari amenzi. Așa este stilul lor. Totuși, nivelul fizic este excepțional", a spus Andone la televiziunea DigiSport.

Clasament grupa E:

1. Muntenegru 7p 3j 7-1 golaveraj
2. Polonia 7p 3j 7-5
3. România 5p 3j 6-1
4. Danemarca 3p 3j 3-4
5. Kazahstan 2p 3j 2-7
6. Armenia 0p 3j 1-8

Urmează să se joace: România - Polonia (11 noiembrie), România - Danemarca (26 martie 2017), Polonia - România (10 iunie), România - Armenia (1 septembrie), Muntenegru - România (4 septembrie), România - Kazahstan (5 octombrie), Danemarca - România (8 octombrie)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează