FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 0-5

L-au enervat pe Daum » Selecționerul a oprit antrenamentul: "OK, gata! Toată lumea la vestiare, că nu se poate aşa ceva!"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2016 00:00

Germanul a oprit, de nervi, antrenamentul dinaintea partidei cu Armenia, iar pe timpul jocului s-a supărat iar că românii ţin mingea prea mult.

"OK, gata! Toată lumea la vestiare, că nu se poate aşa ceva!". Daum a încheiat astfel antrenamentul care a precedat meciul cu Armenia. Iar pe parcursul partidei a reacţionat plin de nervi, deşi scorul era confortabil, 3-0 pentru "tricolori". Comportamentul selecţionerului conţine, aşadar, semne că el n-a reuşit deocamdată să-şi impună un stil.

Încă e deranjat de jocul echipei, mai ales de unele deprinderi ale jucătorilor, obişnuiţi să caute soluţii individual, nu să paseze rapid.

Din acest motiv a trimis echipa în vestiar la sfârşitul antrenamentului de vineri, tot asta l-a scos din sărite şi în meciul de la Erevan. Relaxaţi datorită scorului, fotbaliştii căutau să impresioneze şi le oferiseră armenilor câteva şanse.

De ce nu e Săpunaru căpitan

Reacţiile apar şi fiindcă Daum începe să-i cunoască mai bine pe jucători şi să priceapă cum trebuie să se comporte cu fiecare. Cunoaşterea fotbaliştilor români l-a lămurit, spre exemplu, că Dragoş Grigore trebuie să fie căpitan, chiar dacă liderul real, strict după influenţa din cadrul lotului, e Săpunaru.

Germanul s-a temut însă să-i ofere banderola apărătorului de la Astra. "Oricum vorbeşte cel mai mult dintre toţi, dacă va fi căpitan o să rişte să ia cartonaşe, fiindcă va deveni şi mai vocal", le-a explicat germanul colaboratorilor săi.

De aceea l-a învestit cu rolul de lider oficial pe Grigore. Iar Săpunaru a rămas, oricum, un jucător cu influenţă mare şi fără banderolă.

I-a întârziat instalatorul!

La Erevan, românii au stat în vestiar mai mult decât de obicei. Motivul? După meci nu aveau apă caldă în cabină! Armenii au chemat un instalator şi echipa a trebuit să aştepte reparaţiile înainte să iasă la interviurile de după joc.

Se închide stadionul

Pentru marţi e prognozată ninsoare la Astana, iar temperatura scade sub zero grade seara. Meciul Kazahstan-România e programat de la ora 22:00, ora locală, trei ore mai devreme la Bucureşti.

Condiţiile meteo ar putea să nu afecteze foarte tare disputa, întrucât Astana Arena are un acoperiş care închide complet stadionul.

Playtech: IREAL! Cine este, de fapt, cumnata Simonei Halep. Luminița a atras toate privirile, cât de bine arată


Comentarii (11)
caminero
caminero  •  10 Octombrie 2016, 15:26
Postat de bakunin pe 10 Octombrie 2016, 13:42

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  10 Octombrie 2016, 13:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  10 Octombrie 2016, 13:42
Postat de caminero pe 10 Octombrie 2016, 11:40

Si Klein era apreciat, atit cit a apucat sa joace la Uerdingen

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează