FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 0-5

L-au enervat pe Daum » Selecționerul a oprit antrenamentul: "OK, gata! Toată lumea la vestiare, că nu se poate aşa ceva!"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2016 00:00

Germanul a oprit, de nervi, antrenamentul dinaintea partidei cu Armenia, iar pe timpul jocului s-a supărat iar că românii ţin mingea prea mult.

"OK, gata! Toată lumea la vestiare, că nu se poate aşa ceva!". Daum a încheiat astfel antrenamentul care a precedat meciul cu Armenia. Iar pe parcursul partidei a reacţionat plin de nervi, deşi scorul era confortabil, 3-0 pentru "tricolori". Comportamentul selecţionerului conţine, aşadar, semne că el n-a reuşit deocamdată să-şi impună un stil.

Încă e deranjat de jocul echipei, mai ales de unele deprinderi ale jucătorilor, obişnuiţi să caute soluţii individual, nu să paseze rapid.

Din acest motiv a trimis echipa în vestiar la sfârşitul antrenamentului de vineri, tot asta l-a scos din sărite şi în meciul de la Erevan. Relaxaţi datorită scorului, fotbaliştii căutau să impresioneze şi le oferiseră armenilor câteva şanse.

De ce nu e Săpunaru căpitan

Reacţiile apar şi fiindcă Daum începe să-i cunoască mai bine pe jucători şi să priceapă cum trebuie să se comporte cu fiecare. Cunoaşterea fotbaliştilor români l-a lămurit, spre exemplu, că Dragoş Grigore trebuie să fie căpitan, chiar dacă liderul real, strict după influenţa din cadrul lotului, e Săpunaru.

Germanul s-a temut însă să-i ofere banderola apărătorului de la Astra. "Oricum vorbeşte cel mai mult dintre toţi, dacă va fi căpitan o să rişte să ia cartonaşe, fiindcă va deveni şi mai vocal", le-a explicat germanul colaboratorilor săi.

De aceea l-a învestit cu rolul de lider oficial pe Grigore. Iar Săpunaru a rămas, oricum, un jucător cu influenţă mare şi fără banderolă.

I-a întârziat instalatorul!

La Erevan, românii au stat în vestiar mai mult decât de obicei. Motivul? După meci nu aveau apă caldă în cabină! Armenii au chemat un instalator şi echipa a trebuit să aştepte reparaţiile înainte să iasă la interviurile de după joc.

Se închide stadionul

Pentru marţi e prognozată ninsoare la Astana, iar temperatura scade sub zero grade seara. Meciul Kazahstan-România e programat de la ora 22:00, ora locală, trei ore mai devreme la Bucureşti.

Condiţiile meteo ar putea să nu afecteze foarte tare disputa, întrucât Astana Arena are un acoperiş care închide complet stadionul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
caminero
caminero  •  10 Octombrie 2016, 15:26
Postat de bakunin pe 10 Octombrie 2016, 13:42

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  10 Octombrie 2016, 13:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  10 Octombrie 2016, 13:42
Postat de caminero pe 10 Octombrie 2016, 11:40

Si Klein era apreciat, atit cit a apucat sa joace la Uerdingen

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează