FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

La FRF, şi dacă iei examenul nu ai loc! » Lupescu: "Nu mă cert cu AJF-ul!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2010 00:00

Alexandru Gheorghe a cîştigat concursul de antrenor la selecţionata judeţeană U16 Teleorman. Pentru că nu e agreat de şeful judeţului, nici Ionuţ Lupescu nu-l acceptă.

De curînd, Alexandru Gheorghe (41 de ani) a cîştigat, printr-un concurs organizat de FRF, postul de antrenor al selecţionatei judeţene Under 16 pe Teleorman. Fostul atacant al Forstei nu a concurat singur, ci cu un coleg de genreraţie, Mircea Cristescu, care a obţinut cu un punct mai puţin. Gheorghe a şi participat la primul curs de instruire, la Mogoşoaia, pe 4-7 iulie. FRF plăteşte aceşti antrenori cu 250 de euro pe lună, dar şi AJF-urile investesc în selecţionate sume între 30.000 şi  50.000 de RON pe an.

"Facem alt concurs"
Şeful AJF Teleorman, Stan Prodan, se opune numirii lui Gheorghe, susţinîndu-l însă pe Cristescu. Ionuţ Lupescu, directorul general al FRF, a intervenit: "Dacă ei nu se înţeleg, atunci vom face alt concurs. N-am să-l accept nici pe Cristescu, dar nici nu pot să-l las pe Gheorghe. Nu  vreau să mă cert cu AJF-urile, sînt partenerii noştri în acest proiect". Cei doi sînt însă singurii antrenori de juniori cu licenţă A, una dintre condiţiile impuse de FRF. Lupescu a rezolvat şi această dilemă: "Să trimită la noul concurs antrenori cu licenţă B!".

"Sînt scîrbit! Cîştig un concurs, fac cursuri şi nu pot munci! Lucrez din 2001 cu juniorii, de doi ani am şcoala mea, am titlul naţional pe Teleorman!"
Gheorghe Alexandru, antrenor

500.000 de euro învesteşte FRF în cele  42 de "naţionale" judeţene

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
cezaraurel
cezaraurel  •  17 Iulie 2010, 00:20

Cata nesimtire poate sa aiba Lupescu. Pentru ce mai sunt concursurile? De ce nu numesc ei pe cine vor. Asta arata cat de corupti sunt. Pacat de baiatul ala ca a muncit si vine un nesimtit si vrea sa anuleze concursul. Lupescule nu cumva ti-ai luat spaga multa si acum joci cum vor ei?

mihaitam
mihaitam  •  14 Iulie 2010, 07:59

Degeaba a stat in Germania. Romanu e tot roman, In tara asta fara pile poti sa fii Maradona ca nu te baga nimeni in seama. Si asta e valabil in orice domeniu. De aia am ajuns asa bine in fotbal pt. ca adevaratele talente nu au loc de cei cu pile.

sundancekid
sundancekid  •  14 Iulie 2010, 02:42

Mai Ionute ? Ai fost educat la grdinita , scoala, liceul german din Bucuresti ! In plus ai mai trait si 11 ani la federali ! Ce ai invatat acolo ? Ca locul 2 este locul 1 !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează