FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA 2-2

La mustaţă după 12 ani! » România se dezobişnuise să înscrie decisiv în ultimele minute de joc

Golul lui Chipciu, o raritate
Golul lui Chipciu, o raritate

Articol de , - Publicat duminica, 24 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 martie 2013 22:00

E intervalul de timp trecut de cînd România nu mai reuşise să înscrie un gol decisiv în economia unei partide în ultimele două minute ori în prelungiri.

Pînă la reuşita lui Chipciu cu Ungaria, România nu mai reuşise de aproape 12 ani să înscrie un gol important în ultimele minute! Precedentul gol marcat de "tricolori" în finalul unei partide datează de la un meci împotriva Georgiei, din 2011. Atunci, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2002, Gică Popescu înscria golul egalării, în minutul 89! Totuşi, România rata calificarea la turneul final în urma celebrului baraj cu Slovenia.

Clienţii preferaţi ai echipei naţionale de după Revoluţie sînt englezii. Aceştia au pierdut de două ori pe final împotriva României, la Euro 2000 şi CM din 1998. Au existat însă şi pastile amare. Cea mai recentă amintire tristă legată de un final de meci datează din 2003, cînd Laursen îngropa speranţele României pentru un turneu final de Euro. Mai devreme cu 3 ani, în grupele CE 2000, Costinha înscria golul victoriei Portugaliei în ultimul minut!

564797-goluri-romania.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează