FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR / ROMANIA - MUNTENEGRU, AZI, ORA 21:45, PRO TV, GSP.RO

Lăcătuș îi ceartă pe "tricolori": "Trebuie să înțeleagă că sunt profesioniști. De ce acești jucători nu au avut aceeași atitudine cu Daum?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 septembrie 2018 12:17

Marius Lăcătuș, antrenorul celor de la CSA Steaua, i-a certat pe jucătorii naționalei României pentru că n-au arătat aceeași atitudine și pe parcursul mandatului lui Christoph Daum.

"Din ce am observat până acum, odată cu venirea lui Cosmin Contra la cârma echipei naționale rezultatele au fost din ce în ce mai bune. Se vede cu totul altceva față de ce a fost înainte. Nu înseamnă că mă leg personal de domnul Daum, departe de mine gândul. Mă întreb de ce oare acești jucători nu au avut aceeași atitudine și pe parcursul mandatului domnului Daum?

Ei trebuie să înțeleagă faptul că sunt profesioniști și când ajung la națională trebuie să dea totul. Echipa națională poate deschide porți către un nivel superior Ligii 1. Șansele de a primi oferte pentru a juca în străinătate sunt mult mai mari dacă apari în meciuri internaționale", a declarat Marius Lăcătuș.

România debutează astăzi în Liga Națiunilor contra Muntenegrului, de la ora 21:45, la Ploiești, fără spectatori. Partida va fi în direct la Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro.

02 03

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Citește și: Azi e România - Muntenegru în Liga Națiunilor // Să spargem blestemul din ultimul deceniu cu echipele din Balcani! Echipele probabile

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
zizu
zizu  •  07 Septembrie 2018, 20:47

are dreptate lacatus! pe daum l au lucrat fcsb eii,la ordinul lui becali!

rjka
rjka  •  07 Septembrie 2018, 17:29

Uite acuș uite acuș *** Lăcătuș becaliotilor in 1000 de ani ciobănașul vostru nu o sa ajungă la nivelul lui Lăcătuș .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104343947122875
Anton Pan  •  07 Septembrie 2018, 17:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează