FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA 0-3

Lăcătuș pune tunurile pe jucătorii naționalei: "Au intrat pe teren ca mieii la tăiere!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2016 18:41

Marius Lăcătuș a criticat atitudinea jucătorilor naționalei din meciul cu Polonia și e sceptic în privința calificării la Mondialul din 2018

"Din punct de vedere valoric, polonezii sunt peste noi. Totuși, mi-aș fi dorit să văd o echipă națională bine organizată tactic, o echipă cu jucători dispuși la efort. Când ești depășit valoric, trebuie să compensezi prin muncă.

Nu am văzut în rândul jucătorilor dăruire și încredere. Au intrat pe teren ca mieii la tăiere.

Fostul antrenor stelist consideră că România are șanse mici de calificare după rezultatele din primele patru meciuri de calificare:

"Nu sunt rezultatele la care ne așteptam. E prea puțin să ai cinci puncte după patru meciuri, se puteau acumula mai multe puncte din meciurile cu Muntenegru și Kazahstan", a spus Lăcătuș la TV Digi Sport. 

România a fost învinsă categoric de Polonia, scor 0-3, și se situează pe locul patru în Grupa E a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2018. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
brandremist
brandremist  •  15 Noiembrie 2016, 08:51

"Când ești depășit valoric, trebuie să compensezi prin muncă." Nea' Lăcătuș, nimic nu știi!! Azi compensezi prin tatuaje, frizuri trăznite, cârpe de firmă și botoșei colorați!

mircea1957
mircea1957  •  14 Noiembrie 2016, 22:35

Din pacate "fiara" are dreptate. Ce poata sa faca Daum daca jucatorii sunt expirati, fricosi si labili psihic? Laca are dreptate si intaresc aducandu-mi aminte de nationala in care evolua el, de Steaua, nu anilor astia ci anilor '80 cand racolase toata crema din Romania. Dar asta este alta discutie. Cert este ca aveau determinare. Imi amintesc de Moscova, terenul-patinoar si jucatori de caracter. Imi amintesc de anii '90 unde am jucat la europene si mondiale de la egal la egal cu echipe titrate. Dar ceea ce am amintit este dat de caracterul generatiei respective. Acum parca sunt generatia de jocuri pe calculator care daca-i scoti in teren au uitat ce au facut la antrenamentul din preziua meciului. Acum am vazut jucatori debusolati carora le tremura sorturile de frica. Deacord, nici ca lacatus cu Ardekeanu, dar sa puna macar osul la bataie nu sa planga pe teren. Asta-i generatia actuala. generatie de plangaciosi.

haideusicfr
haideusicfr  •  14 Noiembrie 2016, 22:32
Postat de olaru_andrei pe 14 Noiembrie 2016, 20:30

de asta nu poti sa dormi...de grija stelistilor *** ***!....altfel nu vad de ce trebuie sa-i invoci in ficare postare!

Asta e realitatea. V-ati laudat atata in zeci de articole lu Stanciu ,Chipciu ,Marin si acum ? Zero barat! *Briliantii* de doi bani. Si inca mai lipseau doua *valori* : betivul Tamas si Nita . Cu astia ,da .Plus Rat vorba lui Ioanitoaia . Facea pe el Lewandowski cand il vedea pe Rat.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează