FOTBAL  »  NATIONALA  »  OFERTĂ

Boloni, fericit că n-a ajuns selecționerul României: „Trebuia demolată casa”

Ladislau Boloni (69 de ani), prezent zilelea acestea la Tușnad, la tabăra anuală în care 25.000 de etnici maghiari participă, a fost întrebat din nou despre oferta primită la începutul anului din partea FRF.
Ladislau Boloni (69 de ani), prezent zilelea acestea la Tușnad, la tabăra anuală în care 25.000 de etnici maghiari participă, a fost întrebat din nou despre oferta primită la începutul anului din partea FRF.

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2022 21:01 / Actualizat vineri, 22 iulie 2022 21:15

Ladislau Boloni (69 de ani), prezent zilele acestea la Tușnad, la tabăra anuală în care participă 25.000 de etnici maghiari, a fost întrebat din nou despre oferta primită la începutul anului din partea FRF.

În prezent antrenorul celor de la Metz, Ligue 2, Boloni a fost aproape să devină selecționerul „tricolorilor” în luna ianuarie. O singură clauză a stat împotriva acordului: Loți nu accepta să poată fi demis în funcție de parcursul din Liga Națiunilor.

La 6 luni distanță de la negocierile eșuate, Boloni se declară împăcat cu alegerea făcută.

Dinamo a transferat un atacant de la Steaua: „A semnat în urmă cu câteva momente”
DINAMO
Dinamo a transferat un atacant de la Steaua: „A semnat în urmă cu câteva momente”

Ladislau Boloni, despre fotbalul românesc: „Casa trebuia demolată”

„Acum câteva luni, aș fi avut ocazia să fiu selecționerul naționalei României, dar adevărul este că și atunci am simțit că trebuie mișcat ceva în fotbalul românesc. Pentru asta trebuia mai întâi demolată casa. Aveam nevoie de un plan, care nu există

Ar fi trebuit făcută o investiție îngrozitor de mare, atât din punct de vedere mental, cât și fizic. Nu am vrut să fac asta, așa că rămân la nivel de club”, a declarat Boloni, citat de sport.szekelyhon.ro.

Înainte să mă abordeze FRF, am discutat cu mai multe cluburi, dar răspunsul meu a fost întotdeauna nu. Am simțit că vreau să merg doar la o echipă care se identifică cu adevărat cu principiile mele
Ladislau Boloni

Până la urmă, Boloni a revenit în Franța, la Metz: „Mi s-a părut o ofertă favorabilă din toate punctele de vedere. Fotbalul din Franța e special, chiar dacă Metz e în liga a doua acum. Sunt încântat să văd ce pot obține din situația actuală”.

La națională avea să vină Edi Iordănescu. România a câștigat doar 3 puncte din primele 4 meciuri în Liga Națiunilor și se clasează pe ultimul loc într-o grupă din care mai fac parte Bosnia, Muntenegru și Finlanda.

Attila Hadnagy: „Dioszegi visa să-l aducă pe Boloni la Sepsi”

FCSB, CFR sau Craiova? Surpriză: care a fost cel mai urmărit meci la TV
PRELIMINARII
FCSB, CFR sau Craiova? Surpriză: care a fost cel mai urmărit meci la TV
Mircea Lucescu, reacție violentă în direct: „Sunt tot felul de ratați și agresivi!”
DINAMO KIEV
Mircea Lucescu, reacție violentă în direct: „Sunt tot felul de ratați și agresivi!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  23 Iulie 2022, 13:10

nene talpaiadului mie abia imi ajung banii de la salariu la salariu ...dar daca as economisi 7 lei in fiecare luna in 10 ani mi as cumpara trotineta electrica ...

leftymius
leftymius  •  23 Iulie 2022, 11:12

E destul de clar ca nu domnul Boloni nu a fost niciodata o optiune adevarata. Au discutat cu el doar pentru alibi. Nu are nici un sens sa refuzi un antrenor care are rezultate cam pe oriunde merge, doar pentru ca vrea sa nu fie dat afara pentru rezultatele dintr-o competitie care tine loc de amicale si sa aduci un antrenor care practic nu a realizat mare lucru si a antrenat din an in paste.

mircea_pop112
mircea_pop112  •  23 Iulie 2022, 09:25

Antrenorul nationalei a fost si este o marioneta in mana conducatorilor de club, Boloni a fost doar un foc de paie menit sa ne distraga atentia. Daca Edi nu ar fi o marioneta, atunci cum s-ar explica convocarile lui Oct. Popescu si A. Vlad ? Nu l-a mai convocat pe Vlad atunci cand a fost scos din poarta de Becali, dar pana atunci ... ? La fel si Burleanu, desi toata lumea pe fatza il ataca, el acolo e marioneta cluburilor, si va mai ramane mult si bine ca sef la FRF. Daca nu ar fi marioneta, cum se explica faptul ca au fost tinute echipe precum Dinamo, Clinceni, Gaz in prima liga? Cum au fost lasate sa se inscrie in prima liga, avant problemele pe care le aveau? Cum Dinamo inca este in liga 2 in loc sa fie in liga 4 ....? Marionete!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează