FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

VIDEO Laurentiu Reghecampf, sfat pentru Răzvan Burleanu: „O să fie foarte greu, dar trebuie păstrat!”

Laurențiu Reghecampf (45 de ani), antrenor la Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite, crede că Mirel Rădoi (39 de ani) ar trebui să continue pe banca naționalei României, chiar dacă ar rata calificarea la Euro 2020.
Laurențiu Reghecampf (45 de ani), antrenor la Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite, crede că Mirel Rădoi (39 de ani) ar trebui să continue pe banca naționalei României, chiar dacă ar rata calificarea la Euro 2020.

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2020 17:09 / Actualizat luni, 05 octombrie 2020 18:42

Laurențiu Reghecampf (45 de ani), antrenor la Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite, crede că Mirel Rădoi (39 de ani) ar trebui să continue pe banca naționalei României chiar dacă ar rata calificarea la Euro 2020. 

  • Meciul dintre Islanda și România va avea loc joi, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV;
  • Dacă va trece de Islanda, România va înfrunta Ungaria sau Bulgaria, pe 12 noiembrie, pentru un loc la Euro 2020.

În direct la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, Laurențiu Reghecampf a analizat șansele României în play-off-ul pentru Euro 2020. 

„Cu Islanda o să fie un meci foarte greu, mai ales după perioada asta. Suntem într-o situație unică în momentul de față. Dar eu am mare încredere în Rădoi. Și sper să aibă parte de aceeași șansă și de traseul de la tineret. Chiar dacă nu se califică, Mirel trebuie lăsat! Nu poți să-i pui totul în cap. O să-i fie foarte, foarte greu, dar trebuie păstrat.

Nu sunt de acord cu promovarea masivă de la Under 21. Gândiți-vă câți joacă acum titulari meci de meci? La națională trebuie să joace cei mai în formă jucători, indiferent de vârstă!”, a declarat Laurențiu Reghecampf la „Prietenii lui Ovidiu”.

Reghecampf admite discuțiile cu Burleanu

Întrebat de Ovidiu Ioanițoaia despre faptul că Răzvan Burleanu, președintele FRF, s-a lăudat că îl va aduce la cârma primei reprezentative în trecut, Reghecampf a spus: „Nu mai am niciun comentariu...”.

A revenit ulterior și a explicat pe larg situația: „Au fost niște discuții, dar eu eram antrenorul Stelei. Eu nu voiam să plec de la Steaua ca să vin la echipa națională. Toți antrenorii își doresc să ajungă la echipa națională, dar asta o faci doar când lucrurile sunt puse bine la punct. În momentul de față sunt bucuros cu ce am, nu mă gândesc la altceva. Când nu mai am de lucru, mă gândesc și la asta. Sau dacă cineva de la Federație vrea să lucreze cu mine, să mă contacteze. Eu nu am nicio problemă cu Răzvan Burleanu. Am uitat și nu mă intereseză”.

VIDEO Reghecampf: „Chiar dacă nu se califică la EURO, Rădoi trebuie lăsat! Nu poți să-i pui totul în cap”

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

UPDATE Ultima noutate în cantonamentul naționalei! Tricolorii folosesc toate armele pentru a trece de Islanda

VIDEO Interviu la dublu cu Rădoi și Mutu: cel mai trist meci din cariera lor, unde se văd peste 10 ani și ce spune „Briliantul” despre Victor Pițurcă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
johnwick
johnwick  •  05 Octombrie 2020, 23:12
Postat de iung811 pe 05 Octombrie 2020, 22:03

Dupa nevasta-sa trebuie sa-l suportam si pe blatuitorul asta?

nu, trebuie să-l suporți pe gurita, cum se bate să evite retrogradarea

Vezi toate comentariile (2)
Comentează