FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA

Lazăr explică de ce este bine că vom juca împotriva Greciei » Ce atmosferă ne aşteaptă la meciul tur

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 02 noiembrie 2013 12:33

Din Grecia, Costin Lazăr a vorbit înaintea barajului cu elenii de pe 15, respectiv 19 noiembrie, explicînd de ce este bine că nu vom juca împotriva Portugaliei sau Croaţiei şi a anunţat că va fi o atmosferă incendiară la Pireu.

"Din ce am auzit pe aici, îşi fac bagajele să meargă la Mondiale. Dar le-am zis să şi le facă, ca aşa repede cum le fac, le pot şi despacheta. România, în momentul de faţă, este privită nu foarte bine de Grecia, pentru că noi suntem o ţara accesibilă pentru ei, dar aşa, ca şi ţară, ei ţin minte doar ce s-a întâmplat în 1994.  Nu prea ne cunosc! Nu prea se tem de noi, mă bucură acest lucru, sper să se teamă de noi după ce se vor termina cele două meciuri", a spus Lazăr pentru Digisport.

Mijlocaşul spune că şi fanii vor crea o atmosferă extraordinară la meciul tur: "Pe stadion e o atmosferă incendiară, sînt foarte mulţi oameni în tribună tot timpul, mai ales cînd e un meci al echipei naţionale. E cam la fel ca la meciurile naţionalei noastre de acasă".

Lazăr a explicat de ce este bine că vom juca împotriva Greciei: "Pentru echipa naţională a României este cel mai bine faptul că jucăm cu Grecia, care nu e Portugalia sau Croaţia, ţări care au jucători mari. Din punct de vedere fotbalistic, Grecia nu se desface cum o fac echipele mari. Nu iese foarte mult la joc, cum o face Portugalia sau Croaţia. O să ne fie mai greu. Ei stau foarte bine în apărare, aşteaptă greşeala adversarului şi ar trebui să facem cât mai puţine greşeli".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
adiultras
adiultras  •  02 Noiembrie 2013, 17:38
Postat de stelist1986 pe 02 Noiembrie 2013, 13:29

Orice , dar sa nu intre Lazar si Adi Popa cu Grecia. Lazar o sa fie foarte util pe postul de ghid turistic , ca joaca in Grecia si cunoaste locul. Cu Tanase, Borceanu , Cocis si Nicolita la mijloc si Chiriches si Goian in spatele lor, ne calificam.

cocis,nicolita,tanase....cat esti de penibil...taram prost habarnist

stelist1986
stelist1986  •  02 Noiembrie 2013, 13:29

Orice , dar sa nu intre Lazar si Adi Popa cu Grecia. Lazar o sa fie foarte util pe postul de ghid turistic , ca joaca in Grecia si cunoaste locul. Cu Tanase, Borceanu , Cocis si Nicolita la mijloc si Chiriches si Goian in spatele lor, ne calificam.

travk
travk  •  02 Noiembrie 2013, 12:49

stirea e de vreo 3 zile pe digi, copiati si voi mai cu spor gazeta spartilor

Vezi toate comentariile (4)
Comentează