FOTBAL  »  NATIONALA  »  CAZUL NAȚIONAL ARENA

Legea care ar putea redeschide Arena Națională, pe masa președintelui Iohannis

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2016 19:38

Chiar dacă edilul Răzvan Sava și-ar da acordul ca Primăria București să-și asume răspunderea pentru redeschiderea Arenei Naționale, stadionul de 230 de milioane de euro tot nu ar putea găzdui meciuri de fotbal.

Ordonanța Guvernului nr. 52/2015 prin care li se acordă proprietarilor de firme dreptul să funcționeze fără autorizația de securitate la incendiu până la 31 decembrie a fost adoptată de Camera Deputaților pe 19 februarie, dar nu a fost încă publicată în Monitorul Oficial.

Legea a fost trimisă de două săptămâni la Palatul Cotroceni, dar președintele Klaus Iohannis încă nu a promulgat-o.

Legea îi vizează pe toți proprietarii de firme care funcționează fără autorizație de securitate la incendiu și care riscă din acest motiv să își închidă afacerea.

Parlamentul le-a oferit o nouă șansă hotărând să îi lase să funcționeze în continuare, pe propria răspundere, în acest an, cu condiția ca până la 31 decembrie 2016 să obțină totuși autorizația.

O altă variantă de redeschidere a Arenei Naționale ar fi ca Ministerul Dezvoltării să declare pozitiv agrementul depus de Primărie referitor la expertiza tehnică a membranei ce acoperă stadionul de 55.000 de locuri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Martie 2016, 22:23

asta cu legea asta e buna pt patronii de cluburi,niste hoti majoritatea care vor sa caute sa dea spaga pana pe 31 dec,sa il gaseasca pe unul sa ii dea avizu ca altfel nu o sa il obtina in viata lor ,decat cu ivestitii mari

Vezi toate comentariile (1)
Comentează