FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Leonardo Bonucci, scandal după Italia-Portugalia: "Mama proștilor este mereu gravidă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 noiembrie 2018 10:51

Italia a remizat pe teren propriu, scor 0-0, contra naționalei Portugaliei. Leonardo Bonucci (31 de ani) a fost huiduit de fanii prezenți pe San Siro din Milano și a avut o replică dură. 

Bonucci este considerat un trădător de fanii lui AC Milan. Venit în vara anului trecut de la Juventus, fundașul naționalei Italiei a făcut cale întoarsă după numai un sezon. 

"Mama proştilor este mereu gravidă. Am parte însă de încrederea colegilor mei şi încrederea celor din staff-ul echipei naţionale. Acestea sunt singurele lucruri care contează pentru mine.

Astăzi am încercat totul pentru a câștiga. În prima repriză ne-am creat 2-3 ocazii mari de gol, dar nu am putut finaliza. În partea a doua adversarii ne-au surprins, nivelul nostru a scăzut vizibil. Au închis toate culoarele, Verratti și Jorginho nu au mai putut controla la fel de bine mijlocul terenului", a declarat Bonucci conform Calciomercato.it. 

Italia a ratat orice șansă de a se califica în play-off-ul Ligii Națiunilor, acolo unde va merge Portugalia, adversara de aseară.

Vezi și: Turcii i-au găsit înlocuitor lui Mircea Lucescu » Opinii vehemente în presă: "O generație bună irosită cu un antrenor prost"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează