FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

LIGA NAȚIUNILOR // Cosmin Contra e optimist după tragerea la sorți:" Pentru ei vom lupta"

FOTO: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
FOTO: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 14:22

Cosmin Contra este optimist după tragerea la sorți pentru Liga Națiunilor, deși consideră că grupa României este una dificilă.

”Suntem într-o grupă grea, o grupă echilibrată, dar putem să ne luptăm de la egal la egal cu toți adversarii. Sunt optimist, obiectivul meu rămâne în continuare câștigarea grupei, pentru a avea o șansă în plus la calificarea la Campionatul European din 2020.

Îmi doresc ca suporterii să fie alături de noi, să ne susțină în această nouă competiție. Pentru ei vom lupta, pentru ei vom încerca să câștigăm grupa”, a declarat selecționerul Cosmin Contra pentru frf.ro.

Vezi și: Grupă HORROR la tragerea la sorți pentru Liga Națiunilor » România și-a aflat adversarele din competiția care duce la EURO + cum arată celelalte grupe: Olanda, Franța și Germania sunt în aceeași grupă!

Pe ce loc va termina România în grupa din Liga Națiunilor cu Serbia, Muntenegru și Lituania?

Locul 1
Locul 2
Locul 3
Locul 4

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează