FOTBAL  »  NATIONALA  »  LITUANIA - ROMÂNIA, 6 IUNIE, ORA 21:00 , TVR 1

Lituanienii au pregătit "trenul victoriei" pentru jocul cu România! Află despre ce e vorba!

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2009 00:00

Federaţia Lituaniană de Fotbal a ajuns la un acord cu reprezentanţii Companiei de Căi Ferate pentru a le permite fanilor care vor asista la jocul cu România de la Marijampole să se întoarcă în oraşele din care provin la scurt timp după încheierea partidei.

"Pot să confirm că vor exista trenuri la dispoziţia fanilor din Vilnius şi Kaunas. Detaliile şi orarul după care vor circula vor fi făcute publice în scurt timp. Acum putem doar să-i asigurăm pe suporteri că se vor putea întoarce acasă şi să-i invităm să vină într-un număr cît mai mare la stadion", a spus reprezentantul Federaţiei, Edwin Eimontas.

"Trenul Victoriei" nu este prima iniţiativă de acest gen pe care o au conducătorii baltici, aceeaşi măsură fiind luată şi după confruntările cu Insulele Feroe şi Franţa din actualele preliminarii.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  04 Iunie 2009, 15:30

cu tupeu un 2 pauza-final,fara nici un stres.

ronaldo666
ronaldo666  •  04 Iunie 2009, 14:56

poi macar sa fim optimisti yo zik k vor castiga nu mai au nimik de pierdup sh ink ceva ink mai avem sanse de0.63% sau cam asa ceva:))

 •  04 Iunie 2009, 14:31

stel1stu asa ziceam si in tur ca le dam de la 3 in sus si a fost exact invers. Vorbind realist au cam apus vremurile in care Romania era o forta pe plan european la nivel de natioanale. N-ar strica sa ne tratam cu ceva mai mult respect si seriozitate adversarii. Pana la urma calificarea asta am pierdut-o in special cu outsiderele. Daca am fi luat 6 puncte cu Lituania si Austria inca mai aveam sanse.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează