FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIONER

Lobby pentru un antrenor român » Surpriză! Oficialii FRF sunt contraziși în privința selecționerului: "El e cel mai indicat"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2016 11:13

Adrian Mutu a dezvăluit care este antrenorul pe care îl consideră cel mai potrivit să preia echipa națională și susține că Federația nu ar trebui să apeleze la un străin decât dacă este vorba de un nume de top.

"Nu cred că o să vină niciodată Prandelli. Eu sunt de acord cu un antrenor străin, dacă îl luăm pe Van Gaal. Noi nu suntem capabili să dăm 2-3 milioane de euro pe an și nu putem să luăm un antrenor fără nume.

Nici eu nu aș veni în locul lui Olăroiu, la ce bani câștigă. A mai avut Boloni niște tentative să vină, dar nu sunt de acord să fie el selecționer. România trebuie să înceapă cu ceva nou. Îl consider cel mai indicat pe Rednic.

Nu trebuie să îl placi pe Mircea Rednic, dar ca antrenor trece printr-o perioadă foarte bună. Rednic știe fotbalul nostru foarte bine, are mentalitate, se vede cu ceea ce a facut la Dinamo.

Noi l-am pus pe Iordănescu și, cu tot respectul, Iordănescu se lăsase de antrenorat. Pe Dan Petrescu, pe Olăroiu sau pe Rednic nu poți să-i iei să-i pui un an sau un Campionat European, au nevoie de timp să reconstruiască", a spus Mutu la Digi Sport.

Anghel Iordănescu nu va mai continua ca selecționer al echipei naționale, iar FRF ia în considerare aducerea unui selecționer străin. Gazeta a dezvăluit zilele trecute că două dintre numele de pe lista șefilor fotbalului sunt Armin Veh și Ralf Rangnick.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
788512581285943
Slevin Calevra  •  01 Iulie 2016, 09:52

Domnilor,ca orice iubitor de fotbal îmi pot exprima o opinie Se discuta cu ardoare în frf alegerea noului selecționer,sunt profund dezamăgit de lipsa de coloană vertebrală în luarea deciziilor Avem de unde să alegem antrenori români,un ex ar fi Cosmin Olaroiu , Dan Petrescu si alți Si da îmi pot imagina o națională antrenată de un străin,sa nu uităm ,ca, ultimul "antrenor"strain a fost Carol 1 care ne-a "antrenat" chiar foarte bine si ced ca a fost apogeul nostru ca țară, poate așa ne vom atinge apogeul si in fotbal

10204389902090161
Nicolae Cojocaru  •  30 Iunie 2016, 13:06

Mutu nu are nicio calitate, de niciun fel, ca sa vorbeasca de calitate, de mentalitate in fotbal. Prima sarcina a selectionerului ar fi sa impuna selectionatei sa joace, in sfarsit fotbal, adica sa practice jocul ca un sport bazat pe calitati tehnice, fizice si nu in ultimul rand moral-volitive. Sa dispara la nationala smecheria, trisatul si golania. Ar fi ceva nou, pozitiv, ca reprezentativa sa practice un joc barbatesc, inspirat si tehnic, chiar daca nu s-ar califica la viitoarele campionate mondiale. Filosofia de baza ar trebui sa fie "castiga echipa care inscrie un gol mai mult decat adversarul"! Nu tot felul de stratergii puse pe tapet de persoane ( antrenori, selectioneri, oficiali) care nici in scoala generala nu au facut mare branza...

daweroirl
daweroirl  •  30 Iunie 2016, 16:03

cica se vede ce a facut *** ,pai ce a facut ,locul 4 se premiaza?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close