FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Lobonţ putea să-şi încheie cariera cu Andorra! Pe lîngă ce accidentare a trecut :O

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 14 septembrie 2012 09:36

Piţurcă a fost obligat să-l înlocuiască la pauză pe Bogdan Lobonţ, în victoria cu Andorra, scor 4-0, portarul acuzînd o accidentare suferită pe durata primei reprize, la o ciocnire cu Lorenzo.

Lobonţ a trecut pe lîngă o accidentare care-i putea pune în pericol cariera. Lovit de un adversar cu mingea în meciul cu Andorra, portarul român a suferit o fisură de splină, riscînd însă o hemoragie internă!

Analizele l-au liniştit: n-are nimic grav, dar trebuie să ia 3 zile repaus total. Lobby nu se teme că va ajunge al treilea goalkeeper la Roma după transferul lui Goicoechea. "Nu se pune problema plecării lui în ianuarie", a declarat agentul Victor Becali.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
cumvretivoi
cumvretivoi  •  18 Septembrie 2012, 15:58

de fapt lovitura a fost in coae(TESTICULE)!Brrrrrrrrrrrrrrrrr!

submarina
submarina  •  14 Septembrie 2012, 12:39
Postat de evolvermix pe 14 Septembrie 2012, 12:13

Lobont e a lu` Becali de asta il tine in poarta... poate il mai vinde pe undeva prin china... si mai ia un comision ceva

Daca sa fim sinceri, toti trei portari ai nationalei au probleme in joc. Piti a mers pe mana lui Lobont pentru ca are mai multa experienta ca ceilalti, dar stai linistit, la prima gafa (personal nu vreau, dar fa fi neaparat in urmatorul meci) il schimba cu Tatarusanu...

evolvermix
evolvermix  •  14 Septembrie 2012, 12:13

Lobont e a lu` Becali de asta il tine in poarta... poate il mai vinde pe undeva prin china... si mai ia un comision ceva

Vezi toate comentariile (8)
Comentează