FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO U21

Lovitură pentru Ungaria U21: vârful născut în România care a luat premiul Puskas ratează Euro

Daniel Zsori
Daniel Zsori

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2021 20:34 / Actualizat miercuri, 24 martie 2021 21:00

Nemzeti Sport a anunțat azi că vârful Ungariei U21 în vârstă de 20 de ani Daniel Zsori (Budafok), accidentat duminică la lotul național, are o problemă la genunchi care l-a scos atât din lotul pentru Euro U21, cât și pentru restul sezonului

O nouă lovitură pentru Ungaria. A câta? După ce mai mulți fotbaliști au făcut COVID-19 și nu vor putea juca la turneul organizat și de țara lor (alături de Slovenia), au venit și două accidentări. 

Lovitură pentru Ungaria U21: Daniel Zsori ratează Euro

Întâi Palko Dardai, 21 de ani, fiul lui Pal Dardai. Crescut de Hertha și ajuns la Fehervar, el s-a accidentat încă de săptămâna trecută. Lista indisponibilităților a fost mărită de Daniel Zsori. Vârful născut la Oradea a declarat forfait la începutul săptămânii. Iar azi Nemzeti Sport susține că va rata tot sezonul din cauza unei accidentări la genunchi.

Zsori, 20 de ani, a câștigat Premiul Puskas pentru cel mai frumos gol al anului 2019. Primul pentru el la seniori, marcat într-un Debrecen - Ferencvaros 2-1. Înaintea sa, premiul a fost câștigat, în ultimii ani, de nume precum Salah, Giroud, James Rodriguez, Ibrahimovic, Neymar sau Cristiano Ronaldo.

VIDEO. Budapesta în imagini: locul unde naționala U21 dispută toate meciurile de la Euro

Citește mai multe știri despre Euro U21:

Victor Pițurcă a comentat primul „11” ales de Mutu: „Pe el nu-l văd acolo”

Interviu cu un fost câștigător al Ligii, olandez care ne-a fost adversar în 1998: „Trupa de azi, peste echipa mea cu Makaay, Van Bommel, van Nistelrooy”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
hannah.robinson
hannah.robinson  •  25 Martie 2021, 08:07

Cică ...“au făcut COVID”...

mandpv964
mandpv964  •  25 Martie 2021, 07:15

Corect ar trebui sa ne lasati in pace cu ungurasii astia, ei n - au nici o treaba cu Romania, n - au fost si n - or sa fie loiali Statului Román, nu se considera romani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close