FOTBAL  »  NATIONALA  »  

Lucescu i-a răspuns lui Iancu: "M-a criticat că nu l-am luat pe Mera apoi l-a dat la Urziceni"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 februarie 2011 20:43

Patronul lui Poli Timişoara, Marian Iancu, ironizase selecţia la turneul din Cipru de la începutul lunii februarie: "Are interese. Nu e ignoranţă, e obrăzncie!"


Răzvan Lucescu nu i-a rămas dator lui Marian Iancu: "Am rămas siderat să văd cum mă critică vehement că nu l-am convocat pe Mera la echipa naţională, iar peste trei zile l-a împrumutat la Urziceni", a declarat selecţionerul pentru Click.

Marian Iancu s-a revoltat cînd, pentru turneul din Cipru de la începutul lunii februarie, Lucescu i-a luat pe Roman şi Sburlea de la Rapid şi pe Dragoş Grigore de la Dinamo. "E obrăznicie, selecţie pe interese. Nu aveau voie să lisească un Goga, un Luchin, un Mera", a spus atunci patronul lui Poli.

Iovan a spionat pentru selecţioner
Răzvan Lucescu şi-a trimis la derby-ul de aseară primul secund pentru a-i vedea la lucru pe posibilii selecţionabili pentru meciurile cu Bosnia şi cu Luxemburg, de la finalul lunii martie. Unul dintre jucătorii aflaţi în vederile lui Lucescu junior, Florin Gardoş, a fost lăsat în afara primului "11" de către Lăcătuş, însă s-au aflat pe teren Tătăruşanu, Tănase, Dică şi Bilaşco, care ar putea fi convocaţi de Răzvan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
kosmyn93
kosmyn93  •  04 Martie 2011, 13:17

interesul lui grasunov iancu este sa creasca cota,artificial,unor jucatori,de altfel asta e interesul tuturor creditorilor din fotbalul mioritic.

cata2630
cata2630  •  01 Martie 2011, 13:34

aici ai dreptate razvanel... in rest parca ati fi amandoi din clanul lui bercea... daca ati disparea din fotbalul nostru sigur nu vi s-ar simti lipsa

Vezi toate comentariile (2)
Comentează