FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL ROMÂNIA - ITALIA, 17 NOIEMBRIE, ORA 21:30

Lucescu l-a convocat pe Florescu, revenit după accidentare

Articol de - Publicat joi, 04 noiembrie 2010 00:00

Selecţionerul Răzvan Lucescu l-a convocat pe George Florescu (26 de ani) pentru amicalul cu Italia, programat miercuri, 17 noiembrie, la Klagenfurt, Austria. Mijlocaşul Alaniei Vladikavkaz n-a mai jucat deloc după meciul cu Franţa (0-2), disputat pe 9 octombrie, la Paris, în preliminariile Euro 2012.

 

Florescu a ratat ultimele trei partide ale echipei sale de club din cauza unei accidentări suferite pe "Stade de France". "Tricolorul" şi-a reluat antrenamentele de cîteva zile, urmînd să reintre duminică, în partida Alania - Lokomotiv Moscova.

Pînă la reunirea lotului, Florescu mai are la dispoziţie încă un joc, sîmbătă, 13 noiembrie, în deplasare, cu Tom Tomsk.

Printre stranierii cărora le-au fost trimise telegrame de convocare pentru amicalul cu cvadrupla campioană mondială se mai regăsesc Săpunaru, Tamaş, Chivu, Ştefan Radu, Raţ, Rădoi. Ultimul nu şi-a precizat încă  oficial poziţia referitoare la intenţia de a se retrage de la echipa naţională.

Deranjat de criticile directorului general al FRF, Ionuţ Lupescu, de după meciul cu Franţa (0-2), Rădoi a anunţat la televizor că nu va mai veni la lot.

Răzvan Lucescu va comunica lotul complet la sfîrşitul săptămînii viitoare.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
redsef2005
redsef2005  •  05 Noiembrie 2010, 10:25

Mai am o singura intrebare pentru Razvan: unde pot sa ingrop bolovanul care mi s-a luat de pe inima cand am aflat ca Florescu va fi convocat?! Atata geniu cat are acest selectioner, sa cheme totusi la lot un om care nu a jucat deloc in ultimele saptamani, iar cand a intrat pe teren a fost ca si cand nu ar juca, eu nu am mai intalnit!

bdgeorge
bdgeorge  •  04 Noiembrie 2010, 17:30

Multumim Razvan avem si o veste buna despre echipa nationala. Eram chiar bulversat de ce nu mai joaca Florescu la marea echipa Alania acum sunt linistit, geniul nostru de la mijlocul terenului si-a revenit.......acum Italia are zero sanse in fata noastra. Te rugam Razvan sa nu uiti de Cocis,si nu cumva sa-l bagi pe St.Radu nu are valoare chiar daca joaca la liderul din Italia,nu cumva sa-l bagi nu merita. Razvan vezi ca si Roman asteapta convocarea si "finul" Coman e pacat sa stea aca

steaua1986forever
steaua1986forever  •  04 Noiembrie 2010, 16:29

Baiatul asta merita convocat. E o mare valoare nedescoperita (inca). O sa fie mai bun ca Ronaldo-Ronaldinho-Kaka-Hagi-Mutu dar sunteti voi prea invidiosi pe el. Stiu eu ca il criticati doar pentru ca nu e impresariat de fratii dinamita albaneza (cum a scris cineva mai jos). Toti care il critica = slugile fratilor albanezi. P.S Sper ca au inteles chiar si cei mai putin dotati intelectual ca am FOST UN PIC SARCASTIC mai sus.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează