FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS, VINERI, ORA 21.30, ÎN DIRECT PE TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Luchin la conferinţa de presă: "Mutu îşi va lua revanşa pe teren"

Luchin la conferinţa de presă:
Luchin la conferinţa de presă: "Mutu îşi va lua revanşa pe teren"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2011 13:54

Jucătorul lui Dinamo, Srdjan Luchin, care poate bifa a treilea joc la echipa naţională, vrea să readucă suporterii la stadion  şi crede că Mutu îşi va lua revanşa pe teren.

"Pentru orice jucător este o mîndrie să fie la echipa naţională. Faptul că sîntem aici, ne motivează. Am observat că nu mai sprijinim echipa naţională şi nu mă refer doar la fotbal. Publicul s-a depărtat de echipa naţională a României şi sînt mai multe motive, scandalurile, situaţia financiară... Încercăm să atragem publicul, pentru că pe un stadion plin te simţi mîndru că reprezinţi ţara.

Mi-e greu să cred că Luxemburg va produce o surpriză şi Bosnia îşi va lua măsurile să-şi asigure o victurie. Noi am avut un început nefast de calificări şi cînd ne-am trezit, şansele erau deja reduse.

Aţi văzut la echipa mea de club joc mai bine ca fundaş central, dar fiecare antrenor decide unde dau randamentul mai bun.

Pe Adi Mutu l-am văzut destul de motivat la antrenamente, chiar dădea indicaţii jucătorilor mai tineri. El nu a omorît pe nimeni, a fost o ieşire de moment şi îşi va lua revanşa pe teren", a declarat Luchin la conferinţa de presă.

Meciul România - Belarus se va disputa vineri, de la ora 21.30, în direct pe TVR 1 şi DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bozgor
bozgor  •  05 Octombrie 2011, 16:21

atrageti fani de pulpa, ca nimeni nu mai da doi bani pe voi. despre epava de mutu mai bine sa nu vobim este deja piesa de muzeu la antipa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close