FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNDER-19

Lucian Burchel e optimist înaintea Europeanului Under-19: "Nu ne temem de nimeni, ne putem califica în semifinale"

Lucian Burchel se gîndeşte la o calificare în semifinale, deşi în amicale echipa sa a dezamăgit
Lucian Burchel se gîndeşte la o calificare în semifinale, deşi în amicale echipa sa a dezamăgit

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 19 iulie 2011 13:56

Campionatul European Under-19 bate la uşă, iar antrenorul echipei reprezentative a României, Lucian Burchel, debordează de optimism. Tehnicianul juniorilor spune că nu se teme de nici un adversar, iar obiectivul stabilit de Mircea Sandu, calificarea în semifinale, poate fi realizat fără prea mari probleme.

Astăzi a fost conferinţa de presă oficială a turneului, la care au luat parte toţi antrenorii echipelor prezente la turneul final din România. Evident, Lucian Burchel a fost în centrul atenţiei.

"Mulţumesc băieţilor mei şi FRF-ului pentru că avem ocazia să fim acum aici. Ne aşteptăm la un efort de grup extraordinar din partea fiecărui adversar, dar vrem să facem onoare ţării noastre prin jocul prestat. Cel mai puternic adversar? Nu aş vorbi de teamă faţă de un adversar anume, ci de respect. Toate trei adversarele din grupă sînt puternice, dar am un respect deosebit pentru primul adversar, Cehia. obiectivul stabilit de Mircea Sandu, calificarea în semifinale, este realizabil", a spus Burchel.

Cehii ne-au pus gînd rău
Antrenorul cehilor, adversarii noştri de mîine, e extrem de optimist înaintea meciului cu selecţionata lui Burchel. Ca şi noi, cehii au ca obiectiv să iasă din grupă, una extrem de accesibilă. "Terenurile sînt ok, deci nu trebuie să ne facem griji din acest punct de vedere. Nu mă interesează decît să luăm cele 3 puncte în meciul cu România, apoi discutăm de adversarii viitori".

Elevii antrenorului Jaroslav Hrebik vor face ultimul antrenament înaintea disputei cu românii pe unul dintre terenurile Complexului din Ghencea. Meciul România - Cehia se va disputa mîine, de la ora 21:00, la Chiajna. Partida va fi transmisă în direct de Europsport şi sportro şi va fi liveTEXT pe gsp.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gyx4u
gyx4u  •  19 Iulie 2011, 18:59

Hai Romania

Vezi toate comentariile (1)
Comentează