FOTBAL  »  NATIONALA  »  OLANDA - ROMÂNIA 4-0

Lumea fotbalului îl critică pe selecţioner după eşecul cu Olanda: "Piţurcă nu mai e o soluţie!"

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 martie 2013 01:46

După ce din tribunele de la Amsterdam s-a cerut demisia lui Piţi, ofensiva a fost preluată de Dumitru Dragomir, care cere o schimbare pe bancă. Boloni îi ia apărarea lui Piţi!

La TVR 1, DolceSport şi DigiSport, oamenii din fotbal au luat foc imediat după finalul partidei: "Greşeli, haos în echipă! Am avut încredere în Piţurcă, dar nu mai am deloc! Nu mai e o soluţie pentru echipa naţională", a pornit Dumitru Dragomir. Şi preşedintele Astrei, Dinu Gheorghe, susţine ideea plecării lui Piţurcă:"Dacă pierzi cu 4-0, pleacă antrenorul! Nu chemi jucătorii în ordine alfabetică, ci după cum joacă la club, acesta e criteriul!".

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Becali: "Piţi n-a sperat!"
Patronul Stelei a dezvăluit un secret: "Piţurcă mi-a zis înainte de meci că sînt nebun dacă sper să batem Olanda", iar antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a pus înfrîngerea pe seama unui complex de inferioritate:"Nu mă interesează cîţi stelişti sînt la lot, avem o grămadă de români talentaţi. Noi trebuie să lucrăm la capitolul mentalitate şi să scăpam de complexele în faţa echipelor mari".

Criticat de Ienei, apărat de Boloni
Fost selecţioner, Emeric Ienei a subliniat greşeala cea mai mare a lui Piţurcă, netitularizarea lui Chipciu: "E jucător esenţial. Îmi place foarte mult, mai ales obrăznicia lui pozitivă". Atacurile au fost completate de Sorin Cîrţu: "Pantilimon are vină mare la primul şi ultimul gol, Piţurcă nu a fost inspirat".

Sînt şi oameni de fotbal care încă merg pe mîna selecţionerului: Boloni consideră că "trebuie să-i dăm încredere lui Piţurcă, problema noastră mare e la creşterea juniorilor", în vreme ce fostul internaţional Gabi Balint a mărturisit că "nu e vina lui Piţurcă, şi eu aş fi ales aceeaşi formulă de start".

Reacţia fanilor pe gsp.ro
costellino - "Aici nu vorbim de o singură înfrîngere ca să îţi dai demisia, vorbim şi de felul în care joacă echipa pe care o faci tu!"
steaua_romania - "Am jucat iar cu 5 jucători în minus: Tamaş, Gardoş, Stancu, Grozav şi Pantilimon. Vai mama noastră!"

GLUME AMARE pe gsp.ro

"La conferinţa de presă, Van Gaal a recunoscut: i-am întrebat pe băieţi dacă nu vor să jucăm în 7 oameni repriza secundă, să ţinem suporterii în suspans"

"Olanda a devenit 4X4 pentru România: patru goluri în tur, patru în retur"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
toaderiii
toaderiii  •  27 Martie 2013, 14:00

e ca la referendumul cu Basescu.85% il vor plecat,el stai domne ca nu plec asa usor doar ca vreti voi!

varanga53
varanga53  •  27 Martie 2013, 13:09

Cum sa pui o asemenea intrebare unui nesimtit ? El trebuie DAT AFARA in suturi ! Dar cine sa o faca ? CLOACA de la FRF ?

haiscarba
haiscarba  •  27 Martie 2013, 11:11

oli sau dan petrescu

Vezi toate comentariile (28)
Comentează