FOTBAL  »  NATIONALA  »  LUXEMBURG - ALBANIA 2-1

Luxemburghezii ne iau peste picior: ”Albania pe care am bătut-o e mai bună decît România”

Antrenorul Luxemburgului exulta dupa victoria in fata Albaniei, cu 2-1 (sursa foto reuters)
Antrenorul Luxemburgului exulta dupa victoria in fata Albaniei, cu 2-1 (sursa foto reuters)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2011 10:47

Încet, încet pierdem respectul întregii Europe. Pînă şi luxemburghezii, majoritatea bucătari, profesori sau funcţionari, au ajuns să ne ia peste picior. A fost cazul marţi seară, imediat după ce-au bătut Albania pe teren propriu cu 2-1.

Selecţionerul lor, Luc Holtz, a spus la conferinţa de presă că echipa lui a învins un adversar puternic: "După părerea mea, în aceste calificări, Albania s-a numărat printre cele mai bune echipe ale grupei. Iar ca joc, de pildă, e chiar peste România".

Cum a fost atunci posibil să ia 2-0 de la noi, vineri, şi apoi să-i învingă pe "temuţii" albanezii? "Şi împotriva românilor am avut momente foarte bune de joc. Dar acum ne-am apărat perfect. Nu i-am lăsat pe albanezi să-şi facă jocul obişnuit de pase", pretinde Holtz.

România a pierdut aproape toate şansele de calificare la EURO 2012, după 0-0 în faţa Franţei. Prima şansă de a ajunge la baraj o are acum Bosnia, care are cu un punct mai puţin decît Franţa şi cu 4 mai mult decît România, cu doar două meciuri înaintea finalului preliminariilor.

MECIUL DE IERI AL LUXEMBURGULUI ESTE SUSPECTAT DE BLAT. A FOST CEL MAI PARIAT DE MARŢI!

CLASAMENT
1. Franţa 8m 17p
2. Bosnia 8m 16p
3. România 8m 12p
4. Belarus 9m 12p
5. Albania 8m 8p
6. Luxemburg 9m 4p

S-au jucat ieri: Luxemburg - Albania 2-1, România - Franţa 0-0, Bosnia - Belarus 1-0 Mai sînt de jucat: 7 octombrie - România - Belarus, Bosnia - Luxemburg, Franţa - Albania; 11 octombrie - Albania - România, Franţa - Bosnia

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (28)
bdgeorge
bdgeorge  •  07 Septembrie 2011, 18:39
Postat de mieusa pe 07 Septembrie 2011, 12:51

Luxi, voi sunteti cei mai buni, asa ca va rog sa-i bateti pe bosnieci! Merci sau Danke.

nu-ti fa iluzii sa nu ai deziluzii!!!! ei viseaza din pacate pt noi bosniacii nu-si pot permite sa nu castige acel meci..ca daca puteau "facea" si ei o surpriza sa mai faca niste bani..

bdgeorge
bdgeorge  •  07 Septembrie 2011, 18:37
Postat de alpin pe 07 Septembrie 2011, 10:54

Luxemburghezii sunt un fel de nemti. Nu prea obisnuiesc sa faca glume. Ceea ce au spus este purul adevar! Turma barbugiului este sub Albania!! Abia e cu un sfert de pas peste San Marino!!!

Un fel de nemti??? hai mai alpin aveam pretentii de la tine???? Au fost cand su Olandezi(cea mai mare parte) cand sub Belgieni(NW ducatului este francofon) dar niciodata sub Nemti(sau Prusia) daca am urma teoria ta si Olandezii si 1/2 din Belgieni sunt tot nemti..bagam toate popoarele saxone in aceiasi oala...ei sunt timpitei asta este s-au prostit de mult bine si acum cred ca au batut Albania ca au valoare...realitatea o stim cu totii albanezii au facut si ei niste bani (si nu putini) dupa acest meci ..nu stiu daca a venit de sus sau cativa jucatori au hotarat ca au nevoie sa-si cumpere o casa noua dar asta e adevarul cotele erau prea tentante..

sorin_steaua
sorin_steaua  •  07 Septembrie 2011, 13:22

a spus adevarul!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează