FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

"Mă gândeam la Contra, e singurul selecționer din istorie care pățește asta" » Motivul pentru care FRF deplânge situația în care e pus "Guriță"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 18:29

România va juca fără spectatori ultima partidă de pe teren propriu din Liga Națiunilor, cu Lituania, programată de 17 noiembrie la Ploiești. Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a comentat decizia luată de UEFA, și deplânge postura în care e pus selecționerul Cosmin Contra. 

"Din nefericire, pentru câteva grupuri de zeci de oameni suferă câte mii sau zeci de mii de oameni, suferă echipa, suferă staff-ul.

Mă gândeam la Contra. E singurul antrenor din istorie care are doua meciuri la echipa naţională fără spectatori acasă", a spus Vochin, la TV Telekom Sport.

Incidentele de la partida România - Serbia, scor 0-0, au fost sancționate de comisia de disciplină a UEFA. Astfel, România va termina această campanie din Liga Națiunilor așa cum a început-o, la Ploiești, fără spectatori. Federația va fi și amendată cu suma de 70.000 de euro.  Acuzațiile care i s-au adus României au fost de de rasism, xenofobie, invadarea terenului, dar și folosirea de materiale pirotehnice.

Vezi și: Contra a anunțat lotul preliminar pentru Lituania și Muntenegru: vin jucătorii de la U21!

clasamentul după 4 meciuri

Serbia 8p
Muntenegru 7p
România 6p
Lituania 0p

PROGRAM LIGA NAȚIUNILOR

• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  27 Octombrie 2018, 09:19

Toate camerele pe ei ! Sunt *** de zi care praduiesc veniturile FRF cu stiinta autoritatilor PUSE SA VEGHEZE. Au filmarile, au 'ciripitorii' ce mai vor? Trebuie doar sa-si faca treaba si sa gaseasca faptasii ca sa le poata distribui obligatii aferente platii celor 70000 sau cati or fi de euro !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  26 Octombrie 2018, 22:48

Asa ne trebuie daca legile fotbalului si cei care trebuie sa le aplice nu sunt in stare sa tina in frau un grup de huligani,drogati,*** de 2 lei,frustrati, si nu mai stiu cum sa le mai zic!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează