Comentarii (21)
4597994943583906
Vilcu Danyel  •  07 Septembrie 2021, 14:31

Marele observator panduru... În meciul asta Hagi nu i-a dat o pasa lu Marcovici... Este exact problema de la fcsb... Când vedetele de la mijloc nu puneau atacanții în valoare... Jucau doar ei.. Marin Hagi Stanciu... De aia nici nu am mai dat vreun gol... În a 2a repriză

doubleti
doubleti  •  06 Septembrie 2021, 19:05
Postat de Criss Criss pe 06 Septembrie 2021, 07:56

Mulți spun că Markovici nu a jucat nimic! De acord cu dvs, dar hai să numărăm pasele primite de la colegii lui! Vă spun eu că degeaba Markovici sa demarcat fiindcă nu a primit nici-o pasă.De ce? Fiindcă colegii lui nu îl vor titular. Pandurule, mă așteptam să sesizezi tu treaba asta ,dar se vede că nu ai nici-o treabă cu antrenoratul! Auzi la el, Hagi vârf fals????????????

Pai nu putea sa-l contrazica pe colegul de platou, adica pe Mister Dinu, ***, care absolut de fiecare data cand a avut ocazia a atacat UNIVERSITATEA CRAIOVA. Desi se da mare admirator al fotbalului craiovean, el de fiecare data a aruncat cu noroi in tot ce a insemnat Craiova. In loc sa spuna ca mare expert ce este, ca partitura de joc de aseara a fost o parodie, ca Markovic nu a fost deloc jucat de catre coechipieri, el il balcareste. Trebuie sa tinem cont ca Markovic este cel mai tanar component al lotului national si ca noi avem nevoie sa integram si tinerii de calitate de care vom avea nevoie in viitor. Noi tot cu alde Keseru vrem sa atacam viitorul. Suntem o rusine ca neam. nimeni nu zice nimic de alde Olaru care cel putin in prima repriza a pierdut absolut toate baloanele. Nimeni nu zice nimic de jocul slab al lui Cordea care nu a avut nicio consistenta in atac, doar capul in pamant. Fata de jocul din Islanda, jocul de aseara a fost o catastrofa. Joc plin de individualisti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doubleti
doubleti  •  06 Septembrie 2021, 18:54
Postat de cirus11 pe 06 Septembrie 2021, 01:02

Da, suna ok... nu stiu daca Markovic e capabil de ceva. Nu e in forma, nu are experienta internationala... Hagi macar are ceva inteligenta in joc. Si cu siguranta nu o sa atacam in valuri ca sa avem nevoie de atacant de careu. E dezastru la postul de atacant

Pai tocmai intr-un astfel de meci, in care ne vom apara (cred ca nu ai alta parare) ai nevoie de un varf adevarat ca Markovic, nu de varf fals asa cum sunt toti ceilalti din atac (nu e niciun atac la vreun jucator). Noi, ca nationala, nu am fost in stare niciodata sa fim o echipa care sa atace in valuri, mai ales in generatia asta de acum. Noi am facut cele mai bune rezultate atunci cand ne-am aparat. S-a vazut si aseara, ca sunt incapabili sa deschidem o aparare supraaglomerata. Aceasta este problema fotbalului nostru, aceeasi problema o avem si la echipele de club. Cum dau de o echipa care sa apara pe 2 linii sau chiar pe una singura ca aseara, fotbalistul roman nu este in stare sa desfaca apararea, pentru ca el nu este invatat de la juniori. Noi ne descurcam doar pe spatii largi. Aseara, mijlocasii trebuiau sa-l caute pe Markovic sa-l foloseasca ca pivot, doar ca aseara am vazut o echipa dezorganizata, care a jucat dupa ureche, fiecare dorind sa se afirme. Tocmai de aceea in meciul din Macedonia de Nord avem nevoie de Markovic pentru ca el se descurca in dueluri de unu la unu, cand cred ca va avea spatii mai mari de joc nu ca aseara cu 5 jucatori pe el (uitati-va la el cum este inconjurat si cum atunci cand se demarca, coechipierii nu-i dau pasa). Si ca sa fii notat, trebuie sa ai realizari, deci trebuie sa fii jucat, din pacate el aseara a fost exilat de catre coechipieri, ceva de neinteles pentru o nationala care avea nevoie de o victorie la scor. Radoi a observat?

torque07
torque07  •  06 Septembrie 2021, 15:42

Ah....am crezut ca vorbeste Mourihno...am citit degeaba. Am jucat si eu cativa ani in liga a 3a si cateva meciuri prin liga a2a. Am voie si eu sa dau echipa "ideala"? Sa o puneti intr-un articol?

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  06 Septembrie 2021, 13:49

***. ***. ***. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  06 Septembrie 2021, 11:29

Vopsitoria La Gigel !!

chronic
chronic  •  06 Septembrie 2021, 11:15

Olaru e cel mai bun, restul e cancan!

10154099813529868
Cami Nebi  •  06 Septembrie 2021, 07:59

Mare specialist si Panduru!Fa-ti o echipa si baga-l varf fals acolo!Plin de specialisti si experti la Gazeta ,eu zic sa cereti si parerea lui Ilie Dumitrescu,Dragomir etc.Inainte de toate,corectati titlul articolului,nu-l cheama,,Basrab"! D.Nebi.

756356438469539
Criss Criss  •  06 Septembrie 2021, 07:56

Mulți spun că Markovici nu a jucat nimic! De acord cu dvs, dar hai să numărăm pasele primite de la colegii lui! Vă spun eu că degeaba Markovici sa demarcat fiindcă nu a primit nici-o pasă.De ce? Fiindcă colegii lui nu îl vor titular. Pandurule, mă așteptam să sesizezi tu treaba asta ,dar se vede că nu ai nici-o treabă cu antrenoratul! Auzi la el, Hagi vârf fals????????????

c23665
c23665  •  06 Septembrie 2021, 07:55
Postat de Iuga Mircea pe 06 Septembrie 2021, 06:34

Avem un vârf bun,pe Keseru ,dar,nu vrea Rădoi,Markovic nu joacă nimic,dar nu-i poate spune nimeni nimic încăpățânatului de Rădoi,se crede mare antrenor!!!

Pana acum cateva zile, Keseru era cel mai slab atacant roman, nu-i asa?! intre timp, a semnat... si a devenit bun!

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează