FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mai în glumă, mai în serios Torje se autopropune căpitan: "Voi avea și eu un cuvânt de spus"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2016 20:29

Gabi Torje a ajuns și el în România și s-a alăturat lotului naționalei condus de Christoph Daum. Cum selecționerul nu l-a chemat și pe Răzvan Raț, acum a rămas problema banderolei.

Torje nu ezită și chiar se autopropune pentru banderolă: "Aș opta pentru mine", a spus, râzând, Torje, ca mai apoi să continue: "Cu siguranţă, trebuie să fie cel mai valoros jucător, unul care are şi o influenţă în cadrul lotului".

 "Va fi un mix de factori care vor conta. Decizia va veni și din partea echipei, dar voi avea și eu un cuvânt de spus. Nu vreau să fie numit căpitanul pe prietenii, vreau să am un căpitan care să fie un adevărat lider. Avem jucători, mai mulți de unul, care pot fi lideri. Iar asta e bine" Christoph Daum

53 de meciuri
a jucat Torje pentru echipa națională

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  31 August 2016, 09:03

"liga calicilor" ... pai cine-l opreste si pe domnul ionut negoita sa faca transferuri ... sa vanda si sa cumpere pe sume care depasesc 1 milion euro ...?

catalynn
catalynn  •  31 August 2016, 09:02

Ar fi extraordinar, in caz de înfrângere va da tonul la bocit iar la victorie cu toții in cor: Steaua e numai una! :-)

alexbibirica1
alexbibirica1  •  31 August 2016, 09:00
Postat de unico_biancorossi pe 30 August 2016, 22:35

conasule, de data asta te contrazic un pic. nationala romaniei are putine valori, putini jucatori semnificativi si capabili sa impuna respect. torje e doar un globe trotter, cum sunt multi altii de la nationala asta, unii despre care te si miri ca cineva ii vede oameni de nationala, a unei nationale europene cu ceva CV si ceva pretentii. pai, bicfalvi ? torje ? chiriches ? stancu ? ala, zidarul ala din spania, ca nu ii retin numele ? hoban ? iarasi hoban ? babaciunea de pintilie ? firavul ala de rotariu ? ala abia da cate un gol in Liga calicilor, si vrem sa ne duca ala la Mondiale ? enache ? ha ha ha, pai aluia i-a dat craci pana si antitalentul de filip ! un ciomagar notoriu, adus la nationala in mod absolut inexplicabil si impardonabil ! tatarusanu ? care scapa baloanele si e adormit tot timpul ? avem 2-3 valori certe, iar aia sunt chipciu, stanciu si pantilimon. restul sunt much, inclusiv mobra, stoperii si fundasii de banda.

ce mai zice ultras tei ? il alunga pe negoita,aruncand in el cu pietre ? sau de data asta doar i-au vorbit frumos ?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează