FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA, 15 NOIEMBRIE, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE RTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Mai închis ca oricînd! Baraj cu puţine goluri? Cum arată Grecia - România la casele de pariuri

Grecii sînt gata să strîngă rîndurile ca niciodată în acest play-off
Grecii sînt gata să strîngă rîndurile ca niciodată în acest play-off

Articol de - Publicat luni, 11 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 noiembrie 2013 22:08

Majoritatea caselor de pariuri acordă cotă 1,40 pentru maximum două goluri în meciul de la Atena. O singură dată, în ultimii trei ani de partide oficiale, s-a atins acest record negativ: la startul Euro 2012, contra Poloniei, 1-1.

Barajul Grecia - România reprezintă o probă de prudenţă maximă. Nu o spun doar microbiştii, ci şi bookmakerii. Care oferă cote extrem de mici pentru opţiunea "maximum două goluri înscrie în partidă": doar 1,40 la William Hill!

Record negativ egalat
Casele de pariuri au acordat şanse mai mari pentru spectacol pînă şi unor jocuri pe muchie de cuţit din faza grupelor. Cum ar fi Grecia-Bosnia, finalmente 0-0, dar la care varianta "under 2,5" avea cota 1,75!

În ultimii ani, doar un singur meci al grecilor a fost considerat la fel de echilibrat. Partida de debut la CE 2012, cu Polonia, încheiată 1-1.

4 greci au şanse mai mari să înscrie decît orice "tricolor": Mitroglou, Salpingidis, Samaras şi Gekas

594574-pariuri.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE NAŢIONALĂ:

Programul "naţionalei": azi, reunire
Elevii lui Victor Piţurcă se vor reuni, azi, la Mogoşoaia, la ora 12, moment urmat de o conferinţă de presă a selecţionerului. Diseară, la 18:00, va avea loc şi primul antrenament. "Tricolorii" pleacă în Grecia miercuri seară, la 17:00, urmînd să fie cazaţi la hotelul "Marriott" din Atena. Antrenamentul oficial e prevăzut joi, la 11:30. Revenirea în ţară e prevăzută pentru sîmbătă, ora 13:30.

Dan Petrescu: ”Pariul meu e Gigel Bucur”
Tehnicianul lui Dinamo Moscova a declarat pentru DolceSport că e încrezător în şansele "tricolorilor" de calificare la Campionatul Mondial: "Nu cred că se mai poate întâmpla şi a doua oară să pierdem calificarea acasă, ca în 2001. Va fi un meci dur, pe viaţă şi pe moarte!" Petrescu explică ce jucător ar folosi în ofensivă: "Am încredere în Gigel Bucur, aş juca cu el fără probleme. El e pariul meu, e într-o formă extraordinară. Va califica echipa dacă va juca!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  12 Noiembrie 2013, 02:54

calculele hartiei sunt una, ce va fi pe teren s-ar putea sa infirme. daca se marcheaza repede, se deschide jocul, si la niste echipe mai putin valoroase, se pot marca multe goluri. la urma urmei, un 3-3 la atena, nu numai ca ar infirma bookmakerii, dar ar fi si un rezultat excelent pentru noi.,,)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează