FOTBAL  »  NATIONALA  »  MALTA - ROMÂNIA

MALTA - ROMÂNIA // FOTO Accidentare urâtă a lui Ionuț Nedelcearu! Fundașul a ajuns la spital și ar putea rata primul meci de la EURO 2019

Foto: Cristi Preda +4   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 10 iunie 2019 22:12

Ionuț Nedelcearu (23 de ani) a început titular meciul cu Malta din preliminariile pentru EURO 2020, însă a părăsit terenul accidentat și în lacrimi.

  • Victor Vrînceanu, jurnalist la Gazeta Sporturilor, și fotoreporterul Cristi Preda transmit cele mai noi informații din Malta, locul unde România va evolua contra țării gazdă.

Fundașul central al naționalei noastre a încasat un genunchi în plină figură de la Corbolan și n-a mai putut continua partida. Nedelcearu a ieșit de pe teren în minutul 35, fiind înlocuit de Cristi Săpunaru.

Românul a primit îngrijiri medicale imediat de cum a ieșit pe marginea terenului. Pe camerele TV s-a văzut că fundașul nostru a fost serios „avariat” în zona nasului, durerea provocându-i lacrimi.

Fotbalistul a fost transportat la spital și din primele informații e suspect de fractură de piramidă nazală și are barba spartă. Dacă diagnosticul se confirmă, Nedelcearu ar putea lipsi cel puțin de la primul meci al naționalei U21, care va juca începând cu 18 iunie la EURO 2019.

„E foarte probabil să fie vorba de fractură, avea nasul deplasat, medicul a încercat «să i-l pună la loc» pe teren. E la spital și așteptăm să vedem ce se întâmplă. Vom încerca, dacă se va putea, să evolueze cu mască. Din ce am vorbit cu medicul mi-a zis că e greu să facă o estimare, nu crede că va putea evolua în primul meci de la EURO, dar dacă lucrurile merg bine, din al doilea meci ar putea intra cu mască”
Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, la TV Telekom Sport

nedelcearu1 +5 FOTO

VEZI ȘI:

Ce spun microbiștii despre echipa de start aleasă de Contra: „Ce nedreptate! Să ai atâta Muscat pe teren și să nu-l convoci pe Tamaș!” :D

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează