FOTBAL  »  NATIONALA  »  ATACANȚI

Semnal de alarmă pentru echipa națională: „Speranța României, săracul, are un gol în doi ani”

Adrian Petre și George Ganea, cei doi atacanți ai României U21 de la Campionatul European // foto: Imago
Adrian Petre și George Ganea, cei doi atacanți ai României U21 de la Campionatul European // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021 12:07 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 12:42

Marcel Pușcaș (60 de ani) trage un semnal de alarmă în privința atacanților pe care echipa națională a României se va putea baza în viitorul apropiat.

Fostul oficial al FRF descrie drept „tragic” faptul că Adrian Petre, unul dintre atacanții pe care s-a contat la echipa națională de tineret la Campionatul European U21, înscrie foarte rar. Marcel Pușcaș este îngrijorat și de prăpastia dintre atacantul celor de la UTA, acum în vârstă de 23 de ani, și următorul „vârf” clasic care vine din urmă, Louis Munteanu. Acesta, legitimat la Fiorentina, are doar 18 ani!

Marcel Pușcaș: „Speranța României a înscris un gol!”

„Există la echipa națională de tineret acest Adrian Petre, care a parcurs toate etapele la toate loturile naționale de juniori, a avut și meciuri bune la echipa națională de tineret. Este singurul dintre cei care vin din urmă care s-ar plia pe poziția asta de atacant central, de careu. Or băiatul ăsta, săracul, a înscris în ultimii doi ani un gol (n.r. - are 9 goluri). Deci speranța României, titular în Ungaria la lotul național de tineret, a înscris un gol! 

E tragic. Și următorul este Louis Munteanu, în 2002. Deci există o gaură de vreo 4-5 ani între perspectiva imediată pentru echipa națională și perspectiva numărul 2. Îți dai seama unde suntem?”, a spus Marcel Pușcaș la Pro X. 

Adrian Petre, bilanț dezastruos în ultimii doi ani: 4 echipe și 9 goluri

În ultimii doi ani, în care a evoluat la patru echipe - Esbjerg, FCSB, Cosezna și UTA - Adrian Petre a înscris 9 goluri: 5 la Esbjerg, 3 la FCSB, 1 la UTA și niciunul la Cosenza. Iar în precedentele 12 luni, „vârful” arădean a punctat de doar 4 ori!

600.000 euroeste cota de piață a lui Adrian Petre, potrivit Transfermarkt. În iunie 2019, la Esbjerg, valora 1,5 milioane.

VIDEO. Laszlo Balint, despre evoluția tricolorilor U21 la turneul final: „Petre are calități incontestabile, dar la națională primează grupul”

Mai multe știri despre echipa națională:

Pițurcă e vecin cu Ianis Hagi, dar nu-l menajează: „Mă așteptam la mai mult de la el”

Ioan Andone îi dă dreptate lui Rădoi și distruge un „tricolor”: „Bine ai făcut Mirel, să nu creadă că ești o cârpă!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ripensistu
ripensistu  •  06 Aprilie 2021, 18:56

Respect Rachita, oricine are curajul sa afirme ca fecesebeaua este un 0 trebuie respectat obligatoriu.

sibelius
sibelius  •  06 Aprilie 2021, 13:54
Postat de the.king pe 06 Aprilie 2021, 13:48

Nu inteleg de ce tot promovati frustrarile acestui nimeni de nicaieri, asta si cu *** Rachita sunt niste ratati colosali, dar pe care ii gasesti la orice ora declarand ceva ***

E ceva neadevarat aici? Putem numara pe degetele de la o mana variantele de "numar 9" .

the.king
the.king  •  06 Aprilie 2021, 13:48

Nu inteleg de ce tot promovati frustrarile acestui nimeni de nicaieri, asta si cu *** Rachita sunt niste ratati colosali, dar pe care ii gasesti la orice ora declarand ceva ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează