FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

VIDEO+FOTO Maria Iordănescu a fost întrebată ce fotbalist îi place de la România U21: „Colegele mele s-au apucat să îl caute pe net” :D

Maria Iordănescu +12   FOTO
Maria Iordănescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iunie 2019 21:24

Maria Iordănescu, 23 de ani, fata lui Anghel Iordănescu, a postat un videoclip amuzant în contul său de Instagram, odată cu parcursul naționalei U21 de la Europeanul de tineret, unde „tricolorii” mici au ajuns până în semifinale. 

„Colegele mele m-au întrebat care este jucătorul meu preferat de la România U21. De cine îmi place. Eu le-am spus că de Andrei Drăghici. Pentru că sunt paralele cu fotbalul, s-au apucat să caute numele lui Andrei Drăghici. Ele chiar credeau că există un jucător Andrei Drăghici”, a spus, amuzată, Maria Iordănescu, cea care a moștenit pasiunea pentru fotbal din familie. 

 

Maria Iordănescu a absolvit Academia de Studii Economice și Intact Media Academy, iar în trecut a cochetat și cu moda. „Am terminat o școală de televiziune și mi-aș dori să lucrez la un post de sport. De acest domeniu mă simt atașată. Lumea te privește total diferit și când aude numele tău este foarte atentă la cel faci. Te judecă”, spunea în trecut Maria Iordănescu. În acest moment, fata lui Anghel Iordănescu lucrează în televiziune, la Antena Stars.

Vezi și: GALERIE FOTO Ianis Hagi, tratat ca un erou: a primit cadou un superbolid de 150.000€ după parcursul României U21 de la Euro

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
991170994290827
Adrian Carlo Bonicioli  •  01 Iulie 2019, 14:01
Postat de bulletproof pe 01 Iulie 2019, 06:48

Hai că fata-i ...bunuță, iar la moacă seamănă cu tah-su , dar cu ochi mai frumoși ! Cred că s-a dat și "pe brazdă", căci văd că bila de la ASE ... e tot acolo !

Tare asta cu bila de la ASE ????. Cred ca nici un cutremur nu ar putea s-o dezlipească de scoli.

bulletproof
bulletproof  •  01 Iulie 2019, 06:48

Hai că fata-i ...bunuță, iar la moacă seamănă cu tah-su , dar cu ochi mai frumoși ! Cred că s-a dat și "pe brazdă", căci văd că bila de la ASE ... e tot acolo !

risc_mix
risc_mix  •  30 Iunie 2019, 16:13

Vai ce glumă bună. Asta e la fel de pontoasă cum e și Cașchetă. Ea zice, ea se amuză. Mișto.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează