FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ELVEȚIA

VIDEO Marian Iancu, apariție surpriză la România - Elveția: „Nu sunt fan Edi Iordănescu, dar ultimul meci e de pus în ramă”

Articol de , , - Publicat marti, 21 noiembrie 2023 20:16 / Actualizat marti, 21 noiembrie 2023 21:19

Marian Iancu, fost patron la Poli Timișoara, e prezent la Arena Națională, pentru partida România - Elveția, ultima din preliminariile EURO 2024.

  • România s-a calificat matematic la EURO, după 2-1 cu Israel.
  • „Tricolorii” nu trebuie să piardă cu Elveția pentru a termina pe primul loc în preliminarii și pentru a fi în urna 2 la tragerea la sorți a grupelor Campionatului European

La intrearea în stadion, Marian Iancu a vorbit despre performanța lui Edi Iordănescu. Deși a spus că nu i-a plăcut cum a jucat România în precedente meciuri, Marian Iancu l-a felicitat pe selecționer pentru cum a pregătit meciul cu Israel.

VIDEO Marian Iancu: „Nu sunt eu fan Edi Iordănescu, dar ultimul meci e de pus în ramă”

„Nu sunt eu fan Edi Iordănescu, nu mi-a plăcut cum a jucat România în preliminarii, dar ultimul meci (n.r- 2-1 cu Israel) e de pus în ramă. E de predat la școala de antrenori. E de dat la examenul pentru licență.

A fost un meci câștigat în săptămâna premergătoare, de staff-ul tehnic. Bravo, Edi! În seara asta nu contează rezultatul. Am venit să ne distrăm. Va fi distracție.

Să vedem ce grupă. Dacă voi considera că avem șanse la calificare, poate merg. Oricum va fi o adversară tare, din prima grupă. Mie mi-ar plăcea să fie Franța. Sper să avem șanse, avem o generație tânără. E momentul lor. Dacă nu acum, atunci când?”, a spus Marian Iancu.

Citește și: 

Își pierde Rapid omul de bază? Victor Angelescu: „Mă tem că s-ar putea să plece în iarnă”

Mircea Lucescu e șocat de UEFA: „Îi permite acestei naționale să poată să meargă la Euro? Incredibil, neverosimil! E anormal așa ceva”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează